Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

10 aktiivista tapaa viettää ystävänpäivää

Ystävänpäivä, tuo ultimaattinen rakkauden ja ystävyyden juhlapäivä on taas pian täällä. Onko suunnitelmissa se perinteinen illallinen ja leffa, vai pitäisikö kokeilla vaihteeksi jotain aivan uutta? Olit sitten naimisissa, sinkku tai menossa ensitreffeille, pääasia on, että päivä saa hymyn kaikkien huulille.

Tässä muutamia aktiviteettivinkkejä ystävänpäivään:

ENSITREFFIT:

Jos olet suunnittelemassa ensitreffejä ystävänpäiväksi, haluat tehdä vaikutuksen treffikumppaniisi. Päivän pitää tietenkin olla hauska, jossa ei ole pönöttämisestä tietoakaan. Seuraavaksi muutamia ehdotuksia ikimuistoiseen ensitreffipäivään.

Valentines day pic

Ilmajooga – Ilmajooga on kiva ja erilainen tapa aloittaa treffit. Ilmajooga on sopivan rauhallinen aktiviteetti, joka rauhoittaa mieltä ja jättää kehoon hyvän olon. Ilmajoogailun jälkeen olette valmiita jatkamaan treffejä ilman turhaa jännitystä.

Boulderointi – Ensitreffeillä haluat valita hauskan aktiviteetin, jossa voit samalla jutustella treffikumppanisi kanssa. Boulderoidessa voitte kiipeillä seiniä pitkin omaan tahtiin ja samalla tutustua toisiinne rennossa ympäristössä.

Leijalautailu – Leijalautailu jään pinnalla kauniina talvipäivänä on jotain, mitä treffikumppanisi ei tule koskaan unohtamaan. Järjestä ikimuistoiset treffit ja hyppää deittisi kanssa laudalle. Liitäen toisille treffeille!

PARISKUNNAT:

Alkavatko ainaiset punaiset ruusut ja suklaarasiat jo kyllästyttää? Mitä jos yllättäisit puolisosi tänä vuonna keksimällä jotain ihan muuta, mitä hän ei osaa odottaa?

couples

Acro Jooga – Oletteko koskaan kokeilleet Acro Joogaa? Acro Jooga sisältää paljon pariakarobatiaa! Pääsette kumppanisi kanssa kokeilemaan uusia temppuja ja kehittämään aivan uuden tasoista luottamusta.

Sauna Pilates – Oliko mielessä rauhoittava kylpyläpäivä? Mitä, jos veisit sen ihan uudelle tasolle? Sauna Pilates on mainio tapa saada veri kiertämään ja keho rentoutumaan.

Sulkapallo – Pieni kilpailuhenkisyys tekee hyvää parisuhteelle ja antaa sille mukavaa jännitettä. Jospa aloittaisitte päivän reippaalla sulkapallomatsilla?

SINKUT:

Eikö ole treffisuunnitelmia ystävänpäiväksi? Ei hätää, ystävänpäivää voi tietysti viettää parhaiden ystävien kanssa. Kerätkää porukka kasaan ja lähtekää kokeilemaan näitä lajeja:

singles pic valentinesday

Kamppailulajit – Kiinnostavatko itsepuolustuskurssit? Vai haluaisitko oppia näyttäviä jujutsu-muuveja? Kerää kaverit kasaan ja buukatkaa itsellenne tunti kamppailulajien parissa.

Tankotanssi – Naiset, tämä on teille! Nappaa mimmifrendit mukaan ja suunnatkaa tankotanssitunnille. Ette taatusti tule pettymään, tai unohtamaan tätä ystävänpäivää.

Paintball – Paintball on vauhdikas tapa viettää aikaa kavereiden kanssa. Suunnatkaa porukalla areenalle ja skabatkaa mestaruudesta.

CrossFit CrossFit on tehokas kokovartalotreeni. Sen sijaan, että lähtisitte porukalla leffaan syömään irtokarkkeja ja popcornia, suunnatkaa CrossFit-salille kehittämään sixpäkkejänne.

Kaikki yllä olevat aktiviteetit ja paljon muita vinkkejä aktiiviseen ystävänpäivään löydät Smartumin liikuntapaikkahausta.

Lue myös nämä