Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Aitoja sydämiä!

Oletteko kuulleet koskaan NLP:stä? En miekään ennen huhtikuuta! Mie sain vinkin Ture Heartsin NLP-koulutuksista Lasse Seppäseltä ja ilmoittauduin heti mukaan. En ollut koskaan kuullut kyseisestä firmasta enkä kyllä koko NLP:stä ja en voi sanoa muutakuin, että luojan kiito kuulin! 

Lasse ehdotti minulle valmentajille suunnattua NLPersonal Trainer-koulutuspolkua jonka tavoitteena on tehdä minusta entistäkin vahvempi valmentaja. Sen tärkein tavoite on antaa minulle työkaluja valmentamiseen oman oppimisen kautta ja voin kertoa, että sitä se todellakin teki. Ensimmäiset ''koulupäivät'' oli huhtikuussa ennen kuin lähdimme valloittamaan maailmaa ja se tuli todella hyvään saumaan. 

Kouluttajat Reetta Vanhanen ja Lasse Seppänen <3

NLPersonal Trainerin ensimmäisen päivän jälkeen olo oli jotenkin todella tyhjä ja nyt kun miettii näin jälkikäteen niin olo oli todella helpottunut. Jo ensimmäisen päivän jälkeen pääkopasta oli monta ''ongelmaa'' ratkennut ja moni asia aukesi aivan uudella tavalla niin itsessä sisällä kuin sitten asiakkaiden kohdalla. 

Kirjoitin ensimmäisistä päivistä toiseen blogiini ja käy ihmeessä lukemassa ne! 

NLPersonal Trainer 1. - Sinussa on kaikki! 

NLPersonal Trainer 2. - Olen tässä! 

Opin noissa kahdessa päivässä varmasti enemmän kuin 20 vuodessa. Ne olivat todella herättävät, avartavat ja helpottavat päivät. Päässä aukesi monta asiaa ja samalla tuli tilaa hengittää niin mielessä kuin kehossa todella paljon. 

Jo noiden kahden ensimmäisen päivän jälkeen ei tarvinnut hetkeäkään miettiä haluanko jatkaa ''kakkostasolle'' opinnoissa ja oppia mahdollismman paljon lisää mentaalipuolta. Nyt siis ensi viikolla odottaa Oulussa jatko ja en oikein malta odottaa, että pääsisin oivaltamaan lisää etenkin itsestäni ja saamaan lisää oppia omaan valmennus työhön. 

Mie suosittelen ihan kaikille näitä opintoja. Ei riitä sanat kuvailemaan, kuinka mahtavaa on oppia itsestään uutta ja kuinka mahtavaa on oppia omista asiakkaista uutta ja saada uusia keinoja heidän valmentamiseen ja etenkin ymmärtämiseen. Valmentajat on ihan huikeat ja parempia koutseja ei voisi toivoakkaan! 

Käykäähän lukemassa lisää aitojen sydämien kotisivuilta www.truehearts.fi 

Ihania aitoja tyyppejä isoilla aidoilla sydämillä <3

Lue myös nämä