Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Arctic Challengeä ympäri Suomea!

Ehkä muutama jo tietääkin, että miehän järkkäilen täällä Levillä sellaista pikku juoksukisaa nimeltään Arctic Challenge. Arctic Challengessä ei voiteta ketään muutakuin itsensä ja tapahtuman koko idea on se, että ylitetään omat voimat, puhalletaan yhteen hiileen ja kaveria ei jätetä. 

Arctic Challenge järjestettiin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja kisaan matkasi 150 ennakkoluulotonta itsensä haastajaa ja viime kesänä lähtö viivalla oli 550 kisaajaa ja nyt tästä kaikesta yli innostuneena päätimme, että täräytetään nyt keskelle Leviä myös Arctic Challenge - Winter Edition 18.3.2017!

Arctic Challenge on niin kuin lapsi minulle. Se on omaa kädenjälkeä ja siihen on käytetty satoja työtunteja, jotta se olisi mitä on nyt. Haluan kehittää jatkuvasti tapahtumaa ja jakaa koko maailmalle tietoa siitä, kuinka mahtavat paikat meillä täällä Levillä on ja mitä luonnon omalla kuntosalilla on meille antaa. 

Oletko sinä valmis arktiseen haasteeseen?

'' Hyytävän arktinen mittelö, Arctic Challenge Winter Edition, iskeytyy Leville 18.3.2017.

Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata ja juoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo kahdesti, aiemmin kesällä. Jos luulit kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle - se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?Arctic Challenge Winter Edition rata kulkee jälleen Levi tunturin uuvuttavissa maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas n.10 km verran. Reitin varrella koet 10 haastetta, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.

Arctic Challenge perusperiaatteet säilyvät ennallaan ja valavat voimaa kisailijoille. Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari-tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Emme edellenkään laita osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa. ''

Eli jos yhtään itsensä haastaminen kiinnostaa Levin jylhissä maisemissa niin ilmoittaudu mukaan NYT ja sen voit tehdä TÄÄLTÄ!

Ja jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan tai olet jo kenties ottanut haasteen vastaan niin minulle on sinulle ilouutisia. Nimittäin Arctic Challenge treeniryhmät starttaa läpi Suomen. Helsingissä, Levillä, Oulussa ja Rovaniemellä voit lähteä mukaan treeniryhmään, josta nappaat ammattilaisten neuvot, jotta olet täysissä voimissa maaliskuussa Levillä! 

Lisää treeniryhmistä alla olevasta kuvasta! Suosittelen lämpimästi osallistumista treeniryhmiin, koska niissä on ainakin meno taattu! #NotMeButWe

Olen jotenkin todella iloinen, että saatiin näin mahtavat koutsit mukaan vetämään Arctic Challenge-treenejä! Helsingissä treenit ottaa haltuun itse Vesa Vuorenmaa Xmotionilta, Oulussa The Mikko Niiranen Toimintasali Voimalasta ja Rovaniemellä itse Ansku Tervo. Kaikki nämä tyypit tietää mikä on kisan idea ja osaa opastaa juuri tätä kohti! 

Eikä tässä vielä kaikki vaan pääset myös minun tahdissa ennen näitä treenaamaan OULUSSA. OI, kyllä nyt Oululaisia hemmotellaan, koska PT Peippohan matkaa 5.11.2016 Oulun uuden Kamppailuklubin ja Oulun TFW:n  avajaisiin, jossa mm. Arctic Challenge-treenit minun tahdissa sekä Liikkuvuutta ja Kehonhuoltoa. Päivä päättyy minun osalta herättävään luentoon, jossa puhun ihan siitä itsestään eli ASENTEESTA! Päivän aikana myös paljon muuta mielenkiintoista, joten tätä ei todellakaan kannata jättää välistä! 

Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa avajaisiin TÄÄLTÄ! 

Kyllä täytyy todeta, että vaikka kalenteri on ihan helvetin täynnä niin ei voi kyllä hetkeäkään valittaa. Tämä on sitä mitä mie rakastan tehdä, tää on minun juttu. Toivottavasti nähdään jossain treenien merkeissä! 

Lue myös nämä