Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Metallinmakuinen kesä tiedossa

Hyvinkää festarikartalle!

Viime vuonna Vantaan Vehkalassa järjestetty Rockfest siirtyy juhlittavaksi Hyvinkään lentokentän uudelle konserttialueelle 6. - 9.6.2018! Nelipäiväisen tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, joten lapsukaisten on syytä suunnata mummolaan muutamaksi päiväksi. Viime vuonna yli 50 000 kävijää kerännyt metallifestari saa tänäkin vuonna maailman luokan mestareita esiintymislavoilleen. Menossa mukana nähdään kotimaisten huippujen lisäksi esimerkiksi Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson, Megadeath, Avenged Sevenfold ja Opeth.

Festarin liput menevät kaupaksi kovaa kyytiä ja löydät niistä lisätietoa täältä. Rockfestin viralliset lippukaupat ovat mm. Tiketti ja Lippu.fi, joiden kautta voit kuitata festariliput myös Smartumeilla!

Juhannuksen raskaimmat kinkerit

Neljäpäiväiset ja varmasti jussin raskaimmat kinkerit, eli Nummirock Metal Festival järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä 20. - 23.6.2018. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kunnioitetun 32. kerran Nummirock-nimellä. Artistikattaus on huima ja metalliseen makuun sopiva. Vuoden 2018 juhannusjuhlilla nähdään ennätysmäärä ulkomaisia artisteja, kuten Sodom, Infected Rain, The Unguided, The Agonist ja Danko Jones. Kotimaistakin osaamista on saatavilla monipuolisesti ja lavoilla nähdään mm. Lost Society, Barathrum ja kaikenikäisiä viihdyttävä Hevisaurus!

Neljän päivän ennakkolippupaketit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Päiväkohtaisia lippuja festareille myydään ainoastaan tapahtuman aikana pääportin lippuluukulta. Kaiva Smartumit taskusta ja käytä ne juhannuksen metallisiin menoihin!

Täyttä Tuskaa!

Takana on jo 21 vuotta täyttä Tuskaa! Tämän vuoden Tuska-festivaali järjestetään Helsingissä, Suvilahden tapahtumakentällä 29.6. - 1.7.2018. Pohjoismaiden suurin metallifestivaali rikkoi edellisvuonna kävijäennätyksensä ja kolmen päivän aikana tuskailijoita oli jopa 37 000. Aikamoisen kasvukäyrän on Tuska siis käynyt läpi, sillä se aloitti pienikokoisena kaksipäiväisenä sisätapahtumana Tavastialla parisenkymmentä vuotta takaperin. Raskaaseen artistikattaukseen kuuluu huippuja ulkomailta ja kotimaasta, kuten Meshuggah, Moonsorrow, Gojira, Emperor, Mokoma, Europe ja Stick To Your Guns.

Tuska-liput ovat nyt myynnissä ja niitä on saatavilla seuraavista lipunvälitysfirmoista: Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi. Lisätietos lipuista ja niiden hinnoista löydät täältä. Lopeta tuskailu siitä, mihin käytät Smartumin Liikunta ja kulttuuri -edut ja suuntaa lippukaupan kautta Tuskaan!
 

Lue myös nämä