Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Nykyajan luksusta ja teatterin tunnelmia

Smartum järjesti leppoisan aamiaistilaisuuden perjantaina 2. maaliskuuta 2018 Helsingin Kaupunginteatterin upeissa puitteissa. Maittavan aamiaisen lomassa osallistujat kuulivat mielenkiintoiset puheenvuorot Smartumin toimitusjohtaja Tommi Rytköseltä, Kämp Collections Hotels -ketjun HR Project Manager Riikka Pelliltä sekä Helsingin Kaupunginteatterin asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemeltä. Virallisen osuuden jälkeen, kirsikkana kakun päällä, osa osallistujaporukasta pääsi kurkkaamaan teatterin kulissien taakse!

Helsingin Kaupunginteatteri 2.3.2018

Smartumin Tommi Rytkönen puhui yksilön potentiaalista. Kuka tahansa voi löytää itsestään valtavaa potentiaalia, mikäli vallitseva ympäristö antaa siihen mahdollisuuden. Kun työntekijä kokee tekevänsä tärkeitä ja tarkoituksellisia asioita, on sillä suora vaikutus myös työympäristöön. Yritys voi hyvin, jos yksilöt voivat hyvin. Smartumin tulevaisuuden tavoitteena onkin tukea yrityksiä entistä enemmän siinä, miten yritys voi auttaa henkilökuntaansa loistamaan työssään.

Nykyajan luksusta

HR Project Manager Riikka Pelli Kämp Collections Hotels -ketjusta paljasti kuulijakunnalle salaisuuksia 2. toukokuuta 2018 avattavaan luksushotelli St. Georgeen liittyen. Kun Helsingin Vanhan kirkkopuiston maisemaan valmistuvaa hotellia alettiin suunnitella, pohdittiin, mitä on nykyajan luksus ja miten kokonaisvaltaisesti hotelli voi tukea henkilön hyvinvointia. Haluttiin toteuttaa paikka kohtaamisille. Paikka, missä voi kohdata itsensä, toiset ihmiset, taiteen, hyvinvoinnin, herkullisen ruoan ja liikunnan. Taide on vahvasti esillä St. Georgen ylellisissä hotellihuoneissa ja oman lisänsä luksukseen tuo Suomen kaunis luonto ja neljä vuodenaikaa, joita hotellin vieraat saavat ihastella kurkistellessaan huoneidensa ikkunoista kauniiseen Vanhaan kirkkopuistoon. Hotelliin valmistuu myös "fun dining" -ravintola Andrea, oma kivijalkaleipomo sekä Care spa -hyvinvointikeidas uima-altaineen ja saunoineen. Huoneet St. Georgeen ovat varattavissa jo nyt!

St. George
St. Georgen Wintergarden, kuvalähde St. George

Teatterin tunnelmia

Helsingin Kaupunginteatterin entisöintiremontti saatiin päätökseen elokuussa 2017. Kun astuimme Suuren näyttämön parvekelämpiöön, tuntui, että olisimme edelleen vuodessa 1967, jolloin Kaupunginteatteri on avattu. Niin taidokkaasti remontti oli toteutettu, 1960-luvun henki oli säilytetty arvokkaasti. Ainoa "uutuus" on parvekelämpiöön tehdyt yleisö-wc:t, muuten kaikki on visuaalisesti entisellään. Kaupunginteatterin asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemi kertoi, että teatterin tekniikkaan on tehty mittavia uudistuksia: Helsingin Kaupunginteatteri on tekniikaltaan pohjoismaiden ainoa teatteri, jossa on Broadway-tasoinen näyttämötekniikka. Kannattaa siis ottaa Smartumit hyvään käyttöön ja suunnata keväällä teatteriin, jolloin ohjelmistossa nähdään mm. Myrskyluodon Maija, Rakastunut Shakespeare, Älä pukeudu päivälliselle tai lapsille suunnattu pian ensi-iltansa saava Mörköooppera. Syksyllä teatterin valtaa glitterintäyteinen, Cyndi Lauperin säveltämä discomusikaali Kinky Boots. 

Myrskyluodon Maija

Tilaisuuden lopuksi saimme yllätysesityksen Myrskyluodon Maijaa tähdittävältä Laura Alajääskeltä sekä kapellimestari Eeva Konnulta, jotka esittivät kaksi koskettavaa ja kylmiä väreitä aiheuttavaa laulua kyseisestä näytelmästä. Hyväntuulisen aamiaistilaisuuden kruunasi kierros teatterin kulisseihin, johon osallistui osa osallistujajoukosta. Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille!

Lue myös nämä