Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Koko kesä kaupunkifestareilla!

Kirjurinluodolta kajahtaa taas!

Euroopan vanhimpiin rytmimusiikin festivaaleihin kuuluva Pori Jazz järjestetään jo 53. kertaa 14. - 22.7.2018. Kokonaisuudessaan yhdeksänpäiväisen kaupunkifestivaalin pääkonsertit fiilistellään Kirjurinluodon konserttipuistossa 19. - 21. heinäkuuta. Tämän lisäksi musiikkia ja elämyksiä on tarjolla myös Porin jokirannassa. Vuodesta 1966 alkaen järjestetty festari tarjoaa monipuolisen musiikkiohjelmiston erinomaisissa puitteissa. Tänä vuonna Pori Jazzin lauteille nousevat mm. Nick Cave and The Bad Seeds, Alanis Morissette, Burt Baccarach, Katie Melua sekä James Blunt. Festareiden esiintyjäkaarti päivittyy jatkuvasti.

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat. Lisätietoja lipuista ja niiden hinnoista löydät täältä. Lippuja Pori Jazziin myy Ticketmaster. Osassa Ticketmasterin myyntipisteitä maksuvälineenä käyvät Smartumin kulttuurisetelit. Pori Jazzin omissa myyntipisteissä voit maksaa liput myös Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum-maksukortilla.

Paula kuuntelee Tomppaa! (ja Tomppa Paulaa)

Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down By The Laituri juhlitaan Urheilupuiston yläkentällä, aivan Turun keskustan tuntumassa 25. - 28.7.2018. Festivaalialueelle on 18 vuoden ikäraja, sillä koko festarialue on anniskelualuetta. Tämä legendaarinen, jo nelipäiväiseksi paisunut festari on napannut pääesiintyjäkseen itse Walesin Tiikerin, Tom Jonesin! Ja mikä mukavinta, artistikattaukseen kuuluu myös Tomppaa kuunteleva Paula Koivuniemi. Muita kotimaisia festareille nähtäviä huippuartisteja ovat esimerkiksi Neon2, Michael Monroe ja Neljä ruusua.

Liput vuoden 2018 DBTL-festivaaleille saat Ticketmasterilta. Lisätietoa lippuhinnoista löydät täältä. Voit ostaa lippuja myös suoraan festivaalialueen lipunmyyntipisteistä. Myös festareiden lipunmyyntipisteissä maksuvälineinä käyvät Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit tai Smartum-maksukortti, samoin kuin tietyissä Ticketmasterin myyntipisteissäkin.

Suvilahden sykkeessä

Musiikin lisäksi visuaaliseen taiteeseen ja ravintolaelämyksiin panostava Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 10. - 12.8 2018. Vain lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Suvilahden voimala-alueelle on luotu maagiset puitteet valaistusta, uusinta tapahtumatekniikkaa ja designia hyödyntäen. Flow Festivalin ikäraja on 18 vuotta ja kolmipäiväinen festari esittelee musiikkia laaja-alaisesti aina old school -legendoista mielenkiintoisiin ​​tulokkaisiin. Laajaan, kansainväliseen kattaukseen kuuluvat Patti Smith, Arctic Monkeys, Charlotte Gainsbourg, Kendrick Lamar, Lykke Li ja monia muita huippuluokan artisteja.

Flow Festivalin lippuja saat Ticketmasterilta ja Tiketistä. Lisätietoa lipuista löydät täältä. Jos sinulla on vielä Smartumin Liikunta- ja kulttuurietuja käyttämättä, tässäpä loistava tapa ottaa setelit tai sähköinen etu hyvään käyttöön!

Pohjoismaiden siistein hiphop-festari?

Tampereen Tullinaukion ympäristöstä aloittanut Blockfest on kohonnut lyhyessä ajassa Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festariksi. 17. - 18.8.2018 vietettävä kaupunkifestivaali on tullut tutuksi esimerkiksi esiintyjiensä erikoistempauksista sekä ainutlaatuisen leppoisasta tunnelmasta. Festarialueen muodostavat Tampereen keskustassa sijaitseva Ratinan stadion sekä Ratinanniemi. Alueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin sijaitsee stadionilla. Jokaisena järjestysvuotenaan ennakkoon loppuunmyydyn festarin lavoille nousevat tänä vuonna mm. Post Malone, Travis Scott, Juicy J, Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö sekä Töölön ketterä.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan Blockfestin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä. Lisätietoa lippujen hinnoista löydät täältä. Tämänkin festarin liput voit kuitata Smartumin Liikunta- ja kulttuurimaksuvälineillä! 

Lue myös nämä