Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Kesäfiilistä

Semmoista lähdin höpöttämään, että on tuolla keväällä ja kesän tulolla ihme vaikutus. Ei tiedä, mihin päin sinkoilisi kun kaikkea tekisi mieli tehdä. Ikkunat on pestävä, että saa raikkaan tuulahduksen kotiin, matot tekisi mieli vaihtaa vaaleampiin ja kaiken ylimääräisen haluaisi pois silmistä. Ja kaiken aikaa tekisi mieli ostaa tuoreita kukkia pöydille tuomaan tuoksuja ja fiilistä.

Kateellisena katson kun ystävä laittaa takapihaansa, uudet kukat, uusi terassi ja laattoja ja polkuja jne. Itsekin haluaisin ajaa nurmikkoa ja laittaa pihaa kuntoon. No, se on aika mahdotonta, jos asuu kerrostalossa. Eli ei auta muuta kuin rynnätä mökille. Kysymys kuuluu, laittaako kotia vai lähteäkö mökille mönkimään pihan kimpussa.

Mökille lähtemisessä on parasta se, että siellä alkaa tämä sama ”mistäs aloittaisi” -fiilis. Joka tapauksessa ryntäilen joka suuntaan ja teen kaikkea mahdollista. Ehkä lempijuttuni on risujen polttaminen, enkä edes tiedä miksi. Ja tämän kaiken kruunaa illalla sauna ja maisema järvelle, oi sitä autuutta.

Ja kun palataan kotiin, kaikki vaatteet ”tuoksuvat” savulle ja olo kuin olisi juossut maratonin, mutta samalla äärimmäisen tyytyväinen.

Kuten kollegani tapaa aika ajoin sanoa: ”Minä tykkään”.

Hanna

Lue myös nämä