Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Liikunnallista joulun aikaa

Vuosi on edennyt jo niin pitkälle, että viikon päästä on jouluaatto!! Tänä vuonna lomailen koko jouluviikon, mutta aaton sijaan odotan eniten sitä, että pääsen ulkoilemaan valoisan aikaan. Arkena, kun on päivät töissä, ei valoisasta ajasta pääse juuri nauttimaan, joten ensi viikolla siitä on otettava kaikki ilo irti. Lomalta odotan myös sitä, että voidaan jo heti aamulla ulkoilla koiran kanssa rauhassa ja tehdä pidempi lenkki kuin arkiaamuina.

Jouluna on aikaa nauttia ulkoilusta koiran kanssa

Ulkoilun lisäksi aion ensi viikolla tehdä myös juoksulenkkejä. Viime kuukaudet olen juoksun lisäksi käynyt salilla ja pelannut korista, mutta ensi viikolla pidän näistä taukoa ja harrastan todennäköisesti vain ulkoliikuntaa. Jouluisen tunnelman kannalta ensi viikon keli ei ehkä näytä parhaalta mahdolliselta, mutta ulkoiluun sen ei kannata antaa vaikuttaa. Hiihtämään ei ehkä kaikki pääse, mutta ainakin juosta voi säällä kuin säällä :) Kannustan muitakin nauttimaan jouluviikosta, ei ainoastaan herkutellen vaan myös liikkumalla :)

Vinkkinä vielä, jos lähipiirissäsi on juoksijoita, joille aiot antaa joululahjan, löydät joitain lahjavinkkejä täältä.

Aktiivista joulun aikaa toivottaa: Piia

Näytä kommentit Piilota kommentit
comments powered by Disqus
Liikunta

Joskus liikkuminen jää sairastumisen, loukkaantumisen tai muuttuneen elämäntilanteen vuoksi vähemmälle. Tauon jälkeen voi olla hieman vaikea taas palata treenien pariin, mutta kannattaa muistaa ettei kunto laske hetkessä. Liike tekee hyvää, joten uudella tsempillä vaan liikkeelle taas tauon jälkeen.  Lue lisää

Lue myös nämä