Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Mikä Smartum Polku?

Toivotin jäähyväiset fyysisille liikuntaseteleille, kun työnantajani oli tilannut minulle sähköistä Smartum Saldoa. On minun aikani siirtyä tulevaisuuteen ja tehdä kontribuutio niin luonnolle kuin mielenrauhalleni. Sähköisten liikuntaseteleiden, siis tuon saldon, myötä minulle tuli tutuksi uusi ja helppokäyttöinen liikuntasaldon käyttöpaikka Smartum Polku.

Smartum Polusta löydät liikuntaelämykset!

KLING! Smartum Saldo liikuntaedun muodossa kilahti tililleni, kiitos rakas työnantaja! Mihinköhän tämän liikuntaedun voisi törsätä? Tällä summalla voisi keventää salijäsenyyksistä kertyvää taakkaa, tai ehkä voisin repäistä ja kokeilla jotain uutta. Antaisivatkohan kelit vielä periksi wakeboardauksen kokeilemiselle vai pitäisikö karata sisätiloihin boulderoinnin merkeissä? Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Ennen sijoituspäätöstäni voisin vielä puntaroida eri vaihtoehtoja sähköisen Smartum Saldon käyttöpaikassa Smartum Polussa. Boulderpaikat, vesiurheilukeskukset, CrossFit- boxit, liikuntahallit... Tässähän tulee valinnanvaikeus, eikä ihme, Smartum Polussa ovat kaikki Smartum Saldoa vastaanottavat liikuntapaikat. Hetkonen, läheinen boulderkeskus tarjoaa ilmaista tutustumista, ehkä voisin kokeilla löydänkö sisäisen hämähäkkimieheni ennen ostopäätöstäni. HOP, kiipeily varattu silmää räpäyttämättä, odotan innolla sulavan kissamaisia liikkeitä kiipeilyseinällä. Tämähän on helppoa ja saldoakin on vielä roimasti jäljellä. Ehkä sitä wakeboardausta pitää kokeilla vasta seuraavana kesänä, jos elohopea ylittäisi silloin 20 astetta, jäiden sulamisesta puhumattakaan.

Ehkä parempi hassata Smartum Saldoni kotisalin vuosikorttiin, jotta voisi lisätä penkkihaukkaripäivän kylkeen muutaman jalkapäivän, huomioi sanavalinta “muutaman”. Ja jos pääsisi seuraavana kesänä wakeboardaamaan, olisi jotain millä täyttää märkäpuvun hihat. Sali löytyy helposti hakutoiminnon avulla ja maksaminen onnistuu mutkattomasti ja nopeasti käyttämällä työantajan sponsoroimaa Smartum Saldoa.

Nyt kun ollaan päästy vauhtiin pitäisi varata tenniskenttä, jotta kahvihuoneen Federer saataisiin hiljennettyä lopullisesti. Työpaikan läheinen palloiluhalli löytyy Polusta, mutta Smartum Saldo tuli jo törsättyä suurempiin rantalihaksiin. Muuuutta hei, Smartum Polussa pystyy maksamaan liikuntapaikkojen lisäämiä tuotteita myös pankki -tai luottokortilla. Naps ja naps, kenttä on varattu ja kahvihuoneeseen syntyy perjantaina uusi sheriffi, firman Nadal, minä.

- Henkka

Smartumin liikuntasaldon käyttö, sekä liikunnan varaminen on helppoa Smartum Polussa! Polku toimii laitteella kuin laitteella, joten voit varata elämyksesi missä oletkin. Tutustu Smartum Polkuun ja varaa seuraava liikuntaelämyksesi!

Smartum Polku on uusi hyvinvoinnin hakukone

Lue myös nämä