Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Miten blogin kirjoittaminen aloitetaan?

Kun aloittaa kirjoittamaan blogia, kuuluuko silloin kertoa itsestään vai käydä heti itse asiaan? Mitä lukija haluaa minusta kuulla? Onko iällä tai asuinpaikalla väliä? Kuinka henkilökohtaisesti kerron itsestäni? Kuka tätä lukee? Miksi?

Lotta selfie
Moi.

En tiedä.
Mutta sen tiedän mitä haluan jakaa.

Päädyin aloittamaan tämän nyt samalla (selvästikin toimivaksi todetulla) tyylillä millä olen tänne Smartumillekin Hengettäreksi päätynyt. Hain työhakemuksella jossa oli lähinnä ranskalaisia viivoja. Jotenkin näin:

  • Olen personal trainer, wellness coach ja pian myös joogaopettaja; Täältä saat taukojumppa-, jooga- ja rentoutusvinkit arkeen.
  • Olen suorittaja joka on ollut kaksi kertaa pitkällä sairaslomalla loppuun palamisen takia. Olen oppinut näkemään elämän pienet ilon aiheet ympärilläni jotka sinulta saattaa arjessa unohtua. Muistutan sinua niistä.
  • Harrastan mieheni kanssa kahveja: Minulta takuuvarmasti herkulliset kahvivinkit.
  • Leivon ja kokkaan aina välillä juttuja ja testailen niitä Smartumilaisilla. Saat helppoja reseptejä jotka on ensin todettu toimiviksi ja maukkaiksi Smartumin toimistolla armottoman herkkuraadin edessä.
korvapuusti ipalettu tuorepuuro puolukka
Korvapuustia, ipalettuja ja tuorepuuroa puolukoilla. Välillä Hengetär innostuu kotonakin!
  • Rakastan uuden oppimista ja innostun helposti melkein mistä vaan; Ehkä innostan sinut katsomaan elämää uudella tavalla, kokeilemaan jotain uutta juttua tai uskallat joskus ottaa vähän löysemmin rantein.
  • Minusta on ihana joskus syödä koko suklaalevy kerralla, pelata tuntikausia pleikkarilla tai valita sohva treenin sijaan.
  • Iita, toimistomme terapiakoira ja villasukkavaras, tulee söpöilemään välillä.
Iita ja sukka parempi
Iita vaan söpöilee elämässä!
  • Minusta on hauska kujeilla ja omaan rennon reippaan elämänotteen. Elämä ei aina ole niin vakavaa vaikka otsa joskus rypistyisikin. Jos nostaa päätään tietokoneen ja älypuhelimen ruudulta ja katsoo ympärilleen voi nähdä ihmeellisiä asioita.
Shine on
Shine on! Ohjeistaa sähkökaappi Yrjönkadulla

Nautitaan yhdessä elämän pikkujutuista ja katsotaan elämää uteliaana!

Lotta

Lue myös nämä