Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Mutaa, suota ja itsensä ylittämistä!

Arctic Challenge on jyrännyt yli Levi tunturin jo kolme kertaa. Kahdesti kesällä, yhdesti talvella ja heinäkuussa mennään taas! Arctic Challenge ei ole vain estejuoksukisa muiden joukossa vaan se on elämys, se on kokemus, jota et unohda koskaan. Se on lähdöstä maaliin omien voimien ylittämistä ja oman joukkueen kanssa tiiviisti yhdessä työskentelyä. Se on itsensä voittamista ja se on omien voimien rajoilla käymistä. 

22.7.2017 mennään taas!

Reitillä edetään pitkin soita, lampia, kivikoita ja rämeikköjä tietysti kisanumero, eli Pölli, olalla. Kisan henkeen kuuluu kaikkein tärkeimpänä se, että kaveria ei jätetä. #NotMeButWe Kaverin ja joukkueen kanssa vuorotellaan Pöllin kantajaa ja esteillä kaveri autetaan yli. Jos voimat loppuvat, toista tsempataan, oli sitten tuttu tai tuntematon. 

Oletko valmis ylittämään itsesi ja omat voimasi?

Tämä on arktinen haaste, joka on koettava edes kerran elämässään. Lapin henkeäsalpaavat maisemat antavat lisäboostia jaksamaan maaliin saakka, ja sitten nostetaan lenkkarit kattoon ja juhlitaan yhdessä kaikkien suoritusta! 

Pois alta traktorin renkaat, kivet ja kannot!

Arctic Challenge on estejuoksukilpailu, joka koettelee sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Lähtöviivalla valamme osallistujiin voimaa ja tahtoa. Tämän voimantunteen, fyysisten voimavarojen ja parin turvin lähdetään Arctic Challenge -reitille. Reitille ei lähdetä numerolappu rinnassa vaan kelopölliin poltettu kisanumero kainalossa. Reitissä ja haasteissa korostuvat luonnonmukaisuus ja ratkaisut, jotka kuormittavat tunturiluontoa mahdollisimman vähän.

Oletko sinä valmis haasteeseen? 

Arctic Challenge tärähtää tunturiin seuraavan kerran 22.7.2017 ja ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Lue lisää tapahtumasta TÄÄLTÄ! 

Ryhmähali aina ennen radalle lähtöä!

Lue myös nämä