Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Oletko valmiina talven koitoksiin?

Vaikka silmät sidottuna taistelemme itsemme syksyn ja talven läpi odottamaan uutta kevättä ja aurinkoa. Punnitsemme tarkkaan, että jaksamme työn ja kodin arjen, tasapainoilemme kaiken välillä. Olemme valmiita taistelemaan kaikkia epäkohtia vastaan. Näin minä koen patsaan, johon ihastuin välittömästi löydettyäni sen Kreikasta joskus muutama vuosi sitten. Mielestäni se kertoo enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa. Kaiken aikaa tapahtuu paljon hyviä ja valitettavasti huonojakin asioita, mutta ne kaikki opettavat jollain tavalla kulkemaan eteenpäin.

Syksy on ollut harvinaisen lämmin ja kivaahan se. Minä vain olen niin syksyn lapsi, että ihmettelen missä se kunnon syksy oikein on? Odotan kunnon myrskyjä ja sateita, ihanan raikasta ja kuulasta ilmaa, kauniita luonnonvärejä.Odotan kovasti sitä mukavaa pimeyttä, kun voi viritellä kaikenlaisia kynttilöitä joka puolelle ja katsella ikkunasta tuulen tuiverrusta.

Ja voisin ostaa ne uudet kumisaappaat, joita olen himoinnut jo hetken aikaa. Sateisella ilmalla siihen olisi jotenkin hyvä syy, ei oikein viitsisi talsia auringonpaisteessa uutuuttaan hohkavissa kumisaappaissa. No huvinsa kullakin.


Vaikka jokaisella meistä on varmasti oma suosikki vuodenaikansa niin luulen, että kaikista näistä saadaan virtaa, vaikka se ei aina siltä tuntuisikaan. Ehkä tämä lämmin syksy auttaa paremmin jaksamaan talven koitokset. D-vitamiiniannokset on varmaan ainakin tuplattu, kun aurinko jaksaa vielä mukavasti paistaa. Ulkoillaan siis vielä niin paljon kun pystytään!

Hanna

Lue myös nämä