Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Perheen merkitys

Kun tässä on ajatellut ja ihmetellyt menneitä sekä tulevia, niin kyllä sitä huomaa, että perheellä on suuri merkitys kaikessa. Liekö tässä itselläänkin jonkinlainen ikäkysymys, kun tasavuosi lähenee? Ehkä kuitenkin pysäyttävintä on se, että oma poika täyttää 18 vuotta. Sitä alkaa kelaamaan kuinka se 18 vuotta sitten menikään. Ja siihen onkin mahtunut jos jonkinlaista tapahtumaa, onnen ja surun hetkiä. Ehkä kuitenkin lapsen mittakaavassa turhan isot ja pysäyttävimmät asiat olivat kahden läheisen äkillinen poistuminen ja lapsen sairastuminen kahteen vakavaan sairauteen.

Ja niissä jos missä tarvitaan perhettä ja läheisiä. Ja mahtuuhan näihin vuosiin myös hyvin paljon onnen ja ihanuuden aikojakin. Kuitenkin olen huomannut että kaikin puolin perheellä on suuri merkitys kaikessa, ihan tavallisen arjen pyörityksessäkin.

Onhan sitä sanottukin, että jos laitamme kolme asiaa rataspyöriksi;  perhe, työ ja vaikka ystävät/läheiset, jos niistä pyöristä yksi pysähtyy ei mikään muukaan kulje.

Se, että saa tukea asiassa kuin asiassa omilta läheisiltä, on suuri asia, jota tulisi muistaa arvostaa. Ja ennen kaikkea antaa myös itse sitä tarvittavaa tukea muille.

Meidän perhe täyttää tänä vuonna yhteensä 100 vuotta ja sitä meinaamme juhlistaa tänä suurena 18-vuotispäivänä yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. On kova paikka äidille huomata, että lapsi onkin aikuinen ja toivoa, että on antanut tarpeeksi hyvät eväät tulevaa varten.

Hanna

Lue myös nämä