Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Rock, rock ja vielä kerran rock!

Kesä on luvattua festareiden aikaa! Mikä olisikaan parempi tapa ottaa Smartumin Liikunta- ja kulttuurimaksuvälineet käyttöön ja suunnata vaikkapa Provinssiin, Ruisrockiin tai Ilosaarirockiin? 

Törnävällä tömisee taas!

Legendaarinen Provinssi täyttää kesällä 2018 jo kunnioitettavat 40 vuotta! Aiemmin nimellä Provinssirock tunnettu kolmipäiväinen festari järjestetään torstaista lauantaihin 28.6. - 30.6.2018 vanhassa tutussa paikassa eli Seinäjoen Törnävänsaarella. Törnävänsaari sijaitsee n. kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ohjelmisto on buukattu täyteen mielenkiintoisia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä. Tämän kesän vetonauloja ovat mm. French Montana, The Offspring, Biffy Clyro sekä lukuisat loistavat suomalaiset artistit, kuten Antti Tuisku, joka heittää Provinssissa kesän ainoan keikkansa ja Provinssin jälkeen Anatudea ei todennäköisesti nähdä esiintymislavoilla ainakaan vuoteen.

Provinssin liput ovat nyt myynnissä ja löydät niistä lisätietoa osoitteesta www.provinssi.fi/liput. Voit kuitata liput tietysti Smartumin Liikunta- ja kulttuurimaksuvälineillä. Huomioithan, että voit maksaa Provinssi-liput Smartumeilla ainoastaan Lippupisteen ja Tiketin toimipisteissä.

Tavataan Turuus!

Suomen vanhin rockfestivaali Ruisrock pärähtää käyntiin 49. kerran Suomen Turussa taas 6. - 8.7.2018. Viikonlopun festari vietetään Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa. Ruisrock valittiin jo neljännen kerran peräkkäin vuoden festivaaliksi Industry Awards Gaalassa vuonna 2017 ja tänäkin vuonna luvassa on kymmeniä bändejä, yllättävää taidetta, herkullista ruokaa ja juomaa sekä tietenkin yhdessäoloa. Ruissalon lavoille nousevat esimerkiksi The Chainsmokers,  N.E.R.D ja Clean Bandit. Kotimaisista artisteista Ruisrockissa nähdään mm. Alma, CheekIsmo Alanko ja Sunrise Avenue.

Viime vuonna Ruisrock-liput myytiin loppuun, joten nyt kannattaa olla kärppänä liikkeellä. Vuoden 2018 festarin lauantain yhden päivän perusliput on jo loppuunmyyty. Tsekkaa lisätietoa lipuista täältä. Kaiva siis Smartumit lompakosta ja suuntaa lähimpään Tikettiin ja kuittaa Ruisrock-lippusi Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum-kortilla, jolle on ladattu Liikunta- ja kulttuurietua. 

Itäsuomalaista iloa!

Kolmipäiväinen, vuonna 1971 perustettu ulkoilmafestivaali Ilosaarirock tulee taas! Ikärajaton festari järjestetään 13. - 15.7.2018 Joensuun Laulurinteellä, joka on järven rannalla kaupungin keskustan läheisyydessä. Festivaalialueen viidelle esiintymislavalle nousevat esim. Jack White, Zara Larsson, Reino Nordin ja Nightwish. Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuvan Ilosaarirockin tärkeimmät arvot perustuvat vapaaehtoistyöhön, ympäristönsuojeluun ja elävään musiikkiin kohdistuvaan rakkauteen.

Tapahtumaan kerääntyy vuosittain yli 50 000 iloista kävijää. Osta sinäkin lippusi heti, lisätietoja saat täältä. Festivaalin lippuja myyvät Lippu.fi, Tiketti ja Joensuussa Levy-Eskot. Voit maksaa lippusi Ilosaareen myös Smartumin Liikunta- ja kulttuurimaksuvälineillä. Ota setelit tai kortti kukkarosta ja kuittaa itsellesi annos festarifiilistä!

Lue myös nämä