Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartumlaisten Nenäpäivähaaste: 5 eurolla koulupuku lapselle

Nenäpäivään voi osallistua pienelläkin summalla.

Smartumin missio on edistää hyvinvointia. Hyvän tekeminen tuntuu olevan myös smartumlaisten sisäänrakennettu ominaisuus.

"Kun olin pieni tyttö, perheemme ryhtyi kuukausilahjoittajaksi ja sai ihanan kummitytön Intiasta. Lähettelimme kirjeitä toisillemme puolin ja toisin ja saimme seurata mm. Rajkumarin koulunkäyntiä. Äitini osallistuu edelleen aktiivisesti erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin Vaasan Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Olen sitä mieltä, että vanhempien yksi tärkeä tehtävä on opettaa lapsilleen empaattisuutta ja heikommassa asemassa olevien auttamista.

Omalla perheelläni on ollut Gloria-kummityttö Nicaraguasta viitisen vuotta. Nicaraguassa 45 prosenttia väestöstä elää köyhyydessä ja erityisesti alkuperäisväestöön kuuluvat naiset ja lapset jäävät vaille peruspalveluja. Onkin ollut hienoa nähdä, miten Gloria kasvaa, voi hyvin ja saa käydä koulua turvallisessa ympäristössä. Kummilapsen kautta pääsee parantamaan paitsi lapsen, koko yhteisön oloja.

On myös ilo työskennellä yrityksessä, jonka arvoja ovat rohkeus, toiminta ja vastuullisuus ja missiona edistää hyvinvointia. Nämä tärkeät teemat näkyvät Smartumin arjessa päivittäin – onneksi suutarin lapsella on tässä tapauksessa ne kengät!

Yrityksemme välittää paitsi työntekijöistään, osallistuu myös vahvasti hyvän tekemiseen. Nenäpäivässä mukana olo on osa tätä kokonaisuutta. Mikä onkaan parempi tapa tehdä hyvää kuin edistää samalla omaa ja työntekijöiden hyvinvointia. Lahjoitamme kampanja-ajalla tehdyistä tilauksista hallintokulut Nenäpäivälle. Työnantaja-asiakkaidemme lisäksi haastamme mukaan myös laajan käyttökohdeverkostomme sekä kaikki Smartum-etujen käyttäjät. Näin jokainen voi edistää paitsi omaa, myös maailman lasten hyvinvointia!"

- Fanni, viestintäpäällikkö

Haastamme sinut mukaan Nenäpäivään

Päätimme lähteä mukaan Nenäpäivään auttamaan heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitamme kampanja-ajalla tehdyistä Smartum-etujen tilauksista hallintokulut Nenäpäivälle. Lisäksi haastamme mukaan laajan verkostomme. Nyt haastamme sinut: esimerkiksi 5 eurolla lahjoitat koulupuvun lapselle!*

Lahjoita Nenäpäivälle.
Kun teet lahjoituksen verkkopankissa, kirjoita oma Nenätervehdys Smartumin tiimisivulle. Viestisi voi päästä näkyviin myös muihin Nenäkanaviin!

Lahjoitetukset menevät suoraan ja lyhentämättöminä Nenäpäivälle.

Kiitos kun autat.

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi. Nenäpäivän tuella yhdeksän suomalaista järjestöä tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. www.nenäpäivä.fi
Smartum lahjoittaa kampanja-ajalla tehdyistä tilauksista hallintokulut Nenäpäivään sekä haastaa laajan verkoston ja Smartum-etujen käyttäjät mukaan lahjoittamaan.

*Lähde: Nenäpäivän lahjoitusesimerkit

Lue myös nämä