Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartumlaisten Nenäpäivähaaste: lahjoita 2 eurolla kouluterveystarkastus

Smartumin Nico haastaa mukaan Nenäpäivään

Smartumin missio on edistää hyvinvointia. Hyvän tekeminen tuntuu olevan myös smartumlaisten sisäänrakennettu ominaisuus.

"Minut on jo lapsesta asti kasvatettu ajattelemaan muita ja auttamaan heikommassa asemassa olevia. Iän myötä ajattelutapa on vain vahvistunut. Jokainen voi ajatella myös muiden kuin omaa hyvinvointia. Teot voivat sitten olla itselleen ja elämäntilanteeseen sopivimpia. Olen kotoisin Ranskasta, missä äitini opettaa nykyisin vapaaehtoisesti maahanmuuttajille ranskaa, sillä hänellä on siihen eläkkeellä ollessaan mahdollisuus.

Itse haluaisin tehdä enemmänkin hyvää juuri tekojen kautta, kuten antamalla aikaa vähäosaisemmille. Tällä hetkellä kaksi pientä lastani ja lähiomaiseni tarvitsevat aikaani kuitenkin sen verran, että elämäntilanteeseen sopii paremmin rahan lahjoittaminen. Lahjoitamme kuukausittain Greenpeacelle, Punaiselle Ristille, Unicefille, Amnesty Internationalille ja SOS-lapsikylään. Tuemme Maailman Kuurojen Liittoa ja osallistumme lipaskeräyksiin. Muutama viikko sitten vaimoni ilmoitti perheeseemme tulevasta kolmannesta lapsesta, Ecuadorilaisesta Plan-kummilapsesta. Ajan antamiselle tulee vielä joskus aikansa.

En tiennyt Nenäpäivästä oikein mitään ennen Smartumin mukaan lähtöä. On hienoa, että hyväntekeväisyyden tarvetta korostetaan tällaisella näkyvällä toiminnalla."

- Nico, Digital Media Manager

Lahjoita 2 euroa Nenäpäivälle!

Smartum päätti lähteä mukaan Nenäpäivään auttamaan heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitamme kampanja-ajalla tehdyistä Smartum-etujen tilauksista hallinnointikulut Nenäpäivälle. Lisäksi haastamme laajan verkostomme mukaan. Nyt haastamme sinut mukaan! Jo kahdella eurolla yksi lapsi saa kouluterveystarkastuksen ja madotushoidon!* 

Lahjoita Nenäpäivälle
Kun teet lahjoituksen verkkopankissa, kirjoita oma Nenätervehdys Smartumin tiimisivulle. Viestisi voi päästä näkyviin myös muihin Nenäkanaviin!

Lahjoitetut varat menevät suoraan ja lyhentämättöminä Nenäpäivälle.

Kiitos kun autat.

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi. Nenäpäivän tuella yhdeksän suomalaista järjestöä tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. www.nenäpäivä.fi
Smartum lahjoittaa kampanja-ajalla tehdyistä tilauksista hallintokulut Nenäpäivään sekä haastaa laajan verkoston ja Smartum-etujen käyttäjät mukaan lahjoittamaan.

*Lähde: Nenäpäivän lahjoitusesimerkit

Lue myös nämä