Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartumlaisten Nenäpäivähaaste: 10 eurolla lukutaito lapselle

Smartum on mukana Nenäpäivässä. Haastamme sinutkin!

Smartumin missio on edistää hyvinvointia. Hyvän tekeminen tuntuu olevan myös smartumlaisten sisäänrakennettu ominaisuus.

”Sain jo äidinmaidossa kipinän lahjoittamiseen nauttiessani jonkun toisen äidin ”lahjoitettua” maitoa. Koen, että hyväntekeväisyys on elämäntapani, josta voi tehdä arkipäivää toiset huomioimalla. Pienenä tyttönä kävin laulamassa mummoille Koskelan sairaalassa. Koen saaneeni elämältä niin paljon hyvää, että haluan kierrättää sitä.

Mitä hyväntekeväisyys arjessani on? Esimerkiksi huomioimista; kun teen perheelle ruokaa, teen samalla mummolle rasioihin kotiruokaa. Toisinaan kutsun yksinäisen naapurin syömään kanssamme. Jaan ylimääräisiä marjoja, sieniä ja omenoita lähipiirilleni. Otan hoitoon ystävien koiria. Jo kymmenenä jouluna olen kutsunut yksinäisiä tuttavia joulupöytäämme.

Kun yksinhuoltajatuttavani oli sairaana, vein hänelle ”eloonjäämispakin”; ruokaa ja rohtoja, sekä hain hänen tyttärensä ja koiransa muutamaksi päiväksi hoitoon. Teen rahalahjoituksia taloudellisen tilanteen mukaan. Osallistun vapaaehtoistyöhön muutamissa järjestöissä. Pyöritän yhdistystä, joka haluaa tuottaa mielihyvää mielenterveyskuntoutujille.

Hyväntekeväisyys on minulle elämäntapa, josta saan hyvän mielen. On onni työskennellä yrityksessä, joka omalta osaltaan osallistuu ja kannustaa hyvän tekemiseen.”

- Tiina ”Ässä”, asiakkuuspäällikkö

Haastamme sinut mukaan Nenäpäivään

Päätimme lähteä mukaan Nenäpäivään auttamaan heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitamme kampanja-ajalla tehdyistä Smartum-etujen tilauksista 25€/tilaus Nenäpäivään. Nyt haastamme sinut: esimerkiksi 10 eurolla (yhden lounaan hinta!) lahjoitat lukutaidon lapselle!*

Smartum haastaa sinut Nenäpäivään!

Lahjoita:

  1. lähettämällä tekstiviesti SMARTUM numeroon 16499 (tekstiviestin hinta 10€) tai
  2. verkkopankissa tästä linkistä. Summan voit valita itse. Jo 1 eurolla on merkitystä.
Nenäpäivänä autetaan maailman lapsia.

Lahjoitetut varat menevät suoraan ja lyhentämättöminä Nenäpäivälle.

Kiitos kun autat.

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi. Nenäpäivän tuella yhdeksän suomalaista järjestöä tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. www.nenäpäivä.fi
Smartum lahjoittaa kampanja-ajalla tehdyistä tilauksista hallintokulut Nenäpäivään sekä haastaa laajan verkoston ja Smartum-etujen käyttäjät mukaan lahjoittamaan.

*Lähde: Nenäpäivän lahjoitusesimerkit

Lue myös nämä