Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Syksy

Kesä on monen lempi vuodenaika, mutta alku syksystäkin voi löytää paljon hyvää. Jos pimenevät illat tuntuvat ahdistavilta ja syksy liian pitkältä, mieti mitä hyvää syksyssä kuitenkin on. Alle listasin itselleni ensiksi mieleen tulleet asiat ja syksyhän alkoi heti näyttää paljon valoisammalta :)

  • pimenevät illat ovat tunnelmallisia, on kiva sytyttää vaikka muutama kynttilä ja kietoutua vilttiin
  • ulkoilukelit ovat nyt parhaimmillaan, kun ei tarvitse kärsiä liiasta kuumuudesta. Ainakin juoksuun syksy on otollista aikaa ja usein luontokin on värikäs syksyllä. Jos ulkoliikunta ei innosta, niin syksyllä alkaa usein myös uusia jumpparyhmiä.
  • lomien loppuminen tuo myös tiettyä säännöllisyyttä ja rytmiä arkeen ja ehkä esim. tervellisemmistä elämäntavoista on siten helpompi pitää kiinni
  • syksy on uuden alku usein myös tv-tarjonnan osalta. Ehkä lempisarjasikin palaa tauolta uusin jaksoin :)
  • syksyllä pukeutuminen on paljon mielenkiintoisempaa. Ihan kuin saisi uusia vaatteita, kun voi pikku hiljaa alkaa pukeutua taas omiin lämpimämpiin vaatteisiin.
  • kun kelit viilenevät tekee mieli taas hieman erilaisia ruokia kuin kesällä, etenkin padat ja keitot maistuvat syksyllä.
  • ehkä syksyllä on myös enemmän aikaa nähdä läheisiä, kun kaikki ei eivät ole matkoilla niin kuin usein kesällä
Syksyllä voi nauttia värikkäästä luonnosta

Toivottavasti sinäkin löydät syksystä paljon hyvää.

Aurinkoista syksyn jatkoa!

Piia

Näytä kommentit Piilota kommentit
comments powered by Disqus
Liikunta

Joskus liikkuminen jää sairastumisen, loukkaantumisen tai muuttuneen elämäntilanteen vuoksi vähemmälle. Tauon jälkeen voi olla hieman vaikea taas palata treenien pariin, mutta kannattaa muistaa ettei kunto laske hetkessä. Liike tekee hyvää, joten uudella tsempillä vaan liikkeelle taas tauon jälkeen.  Lue lisää

Lue myös nämä