Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Niin se lähti taas uusi vuosi käyntiin.

Ihan vaistomaisesti alkaa taas tarkkailemaan omaa kuntoaan ja painoaan. Joka lehden kannessa povataan mitä parhaimpia laihdutuskeinoja, nopeita, tehokkaita ja muutenkin superhyviä tehokuureja. Onhan se kesä jo melkein ovella, ja uikkareihin on mahduttava keinolla millä hyvänsä.

Mitä jos kokeilisikin tänä vuonna ihan sitä perinteistä, jos siis on tarvetta. Katsoo, että lautaselta nyt edes useimmin löytyy sitä kuuluisaa salaattia ym. terveellistä ja josko vaikka muutaman hedelmänkin välipalaksi nauttii. Niistä on myös se hyöty että tuo kauan kaivattu flunssakin saattaa pysyä loitolla.

Ja sitten ottaa käyttöön vaikka hyötyliikunnan, kaikkia ei punttisalit ja muut ryhmäjumppakinkerit kiinnosta tai aika ei riitä.

Kävelee osan työmatkasta, vaikka pienenkin pätkän. Heiluttelee kahvakuulaa jonkun hyvän telkkariohjelman aikana ihan huomaamatta, tekee koiran kanssa välillä pidemmän lenkin. Ja ehkä paras joka lihaksen jumppa on kunnon siivous kotona. Meillä myös tehdään välillä ns. pilipalisiivous. Se on siis siivous jossa käydään vaan pahimmat paikat rätillä läpi, näyttää vähän imuria siellä ja täällä sekä siirtää kaikki muut rojut pois silmistä. Ja avot - johan on kiva laittaa kynttilöitä palamaan ja nauttia viikonlopusta.

Kyllä keinoja on vaikka mitä, mutta pääasia varmaankin on se että itselleen tulee hyvä olo ja löytää sen tavan mikä kenellekin sopii. Ja muistaa myös sen, että antaa itselleen luvan myös herkutella ja ennen kaikkea levätä. Aurinko alkaa näyttäytyä aina vaan useammin, niin kyllä siitä saa virtaa vaikka kuinka.

Ei stressata vaan nautitaan.

Hanna

Lue myös nämä