Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Blogit

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Voita kisamatka Leville Arctic Challengeen!

Nyt olisi aika huikea mahdollisuus voittaa kisamatka Levin keväthangille Arctic Challenge Winter Editioniin! Järjestämme yhdessä ZeroPointin kanssa kilpailun, jossa someaktiviisuus palkitaan ja neljä rohkeaa itsensä haastajaa lennätetään Leville ottamaan itsestään mittaa Arctic Challenge Winter Editioniin 18.3.2017! 

Arctic Challengehan on minun oma kilpailu, joka on kuin toinen lapsi minulle. Sitä varten on itketty monet itkut, hikoiltu monet hikipisarat ja sitä varten on vedetty ratanauhaa pitkin tuntureita kymmeniä kilometrejä. Siitä on tullut jotain niin paljon tärkeämpää kuin vain yksi kisa tai tapahtuma muiden joukossa. <3 

Mikä Arctic Challenge Winter Edition? 

Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esteratajajuoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo kahdesti, aiemmin kesällä. Jos luulit kesän Arctic Challenge -kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle - se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?

Arctic Challenge Winter Edition rata kulkee jälleen Levi tunturin uuvuttavissa maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas n.10 km verran. Reitin varrella koet 10 haastetta, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.

Arctic Challenge perusperiaatteet säilyvät ennallaan ja valavat voimaa kisailijoille. Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari- tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Emme edellenkään laita osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa.

Lisätietoja Arctic Challengestä voit lukea TÄÄLTÄ

Voita kisamatka Leville! 

Valitsemme neljä sporttaajaa ylittämään itsensä. Voittajat muodostavat kisassa yhteisen ZeroPoint -joukkueen.

Osallistumisaika on neljä (4) viikkoa, aikavälillä 19.12.2016-15.01.2017.

Osallistu kisaan verkkolomakkeen kautta ja perustele miksi sinä olisit paras valinta Arctic Challenge -kisaan Leville.
Voittajat valitaan someaktiivisuuden perusteella.

Kerro treeneistäsi ja käytä hashtageja #ArcticChallengeLevi #ZeroPoint

Valitsemme kisaan eniten haluavat treenarit Instagram-aktiivisuuden perusteella.
Palkintoon kuuluu kisaan osallistuminen, lennot, majoitus Levillä sekä ZeroPointin 200 euron arvoinen tuotepaketti. Palkinnon kokonaisarvo noin 700 euroa.

Voittajat valitaan 18.01.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

OSALLISTU KILPAILUUN! 

Tätä kisaa ei kannata jättää välistä!  

Lue myös nämä