Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

5 loistavaa syytä valita pyöräily

Pyöräily sopii kaikenkuntoisille!

On aika kaivaa pyörät esiin! Rentoudu, kuntoile ja tee työmatka pyöräillen – pyöräily sopii kaikenkuntoisille.

Aloita lyhyillä lenkeillä ja pidennä matkaa vähitellen, sillä takapuolen lihakset kipeytyvät helposti ensimmäisten lenkkien jälkeen. On tärkeää muistaa huoltaa kehoa ja venytellä kunnolla pyörälenkin päätteeksi.

Hyppää pyörän selkään ja pääset nauttimaan pyöräilyn hyvää tekevistä vaikutuksista.

1. Peppu kiinteytyy

Polje, polje! – ja saat kiinteän pepun. Pyöräily muokkaa ja kiinteyttää erityisesti peppua ja reisiä, ylämäissä myös keskivartalon lihakset tekevät töitä.

2. Rasva palaa

Pyöräillessä jalkojen isot lihakset, reidet ja pohkeet, tekevät töitä ja pistävät veren kehossa kiertämään. Kun isot alavartalon lihakset työskentelevät, energiaa kuluu runsaasti – ja rasva palaa!

3. Tasapainotreeniä

Pyörän päällä istuessa joudut pitämään pyörän liikkeellä oman kehosi avulla. Tunne kuinka hallitset kehoasi ja treenaat samalla tasapainoa.

4.Stressi vähenee

Istahda pyörän selkään ja anna arjen unohtua! Tutkaile luonnon ääniä ja tuoksuja, anna ylämäkien kohottaa pulssia ja alamäkien tuoda hengähdystaukoja. Nautiskele!

5.Kunto kohenee

Pyöräily on säännöllisesti nautittuna erinomainen kunnon kohottaja. Kun kunto on kohdallaan, on kykyä ja voimia tehdä asioita, joita haluaakin tehdä!

Kerää pyöräilykilometrejä ja voita Smartum-etuja!

Lähde mukaan Kilsajahdin ja Smartum Stagen yhteiseen liikuntahaasteeseen, jossa tavoitteena on kerätä yhdessä miljoona liikuttua kilometria vuoden 2016 aikana. Osallistujien kesken arvotaan nipullinen Smartumin etuja joka kuukausi! Katso täältä osallistumisohjeet Miljoonajahtiin ja tule mukaan!

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Kilsajahti.fissä 22.3.

Lue myös nämä