Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

5 x Uusia näkymiä kirjasta

Kiitos hyvää pikaruokaa, Virpi Mikkonen

1: Kiitos hyvää pikaruokaa

Suosittua ja palkittua Vanelja-blogia kirjoittavan Virpi Mikkosen ensimmäinen ruokakirja Kiitos hyvää on myös suomalaisista ruokakirjoista ensimmäinen, joka on saanut kansainvälisen kustannussopimuksen. Kirjasarjan toinen osa pitää sisällään reseptejä hyviin ja helposti tehtäviin ruokiin ilman gluteenia, valkoista sokeria ja maitotuotteita. Suosittelemme!

Virpi Mikkonen: Kiitos hyvää pikaruokaa, Otava, 2015

Väritä jos värität, Eveliina Linnama ja Viola Virtamo

2: Väritä jos värität

Eveliina Linnaman ja Viola Virtamon kuvittama, juuri ilmestynyt Väritä jos värität on värityskirja, jota nimensä mukaisesti voi värittää tai olla värittämättä. Hienot mustavalkoiset kuvitukset voi lähettää myös postikortteina. Ehkä uudenvuoden toivotuksesi ovat tässä?

Eveliina Linnama ja Viola Virtamo: Väritä jos värität, Cozy Publishing, 2015

KonMari-Siivouksen elämänmullistava taika, Marie Kondon

3: KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika

Japanilaisen Marie Kondon luoma KonMari-siivousmetodi toimii: yksi todiste tästä ovat yli miljoona myytyä kirjaa. Siivouksesta itselleen ammatin tehneen japanittaren filosofia on, että kun ihminen kerran järjestää kotinsa, sitä ei tarvitse tehdä enää koskaan. Ja kun koti on siisti, harmonia siirtyy elämään laajemmin.

Marie Kondo: KonMari, Bazar, 2015

Toimistotyöläisen ruokapäivä, Reijo Laatikainen ja Henna Rannikko

4: Toimistotyöläisen ruokapäivä

Kirjassa pureudutaan ravinnon ja työsuorituksen väliseen yhteyteen – istumatyötä tekevän näkökulmasta. Se on perusteellinen katsaus uneen, aterioihin, ateriarytmiin ja ravintoaineisiin liittyvään tietoon ja uskomuksiin.

Reijo Laatikainen ja Henna Rannikko: Toimistotyöläisen ruokapäivä, Talentum Pro, 2015

10X Finland, Jaakko Tapaninen ja Marko Ahtisaari

5: 10X Finland

Jaakko Tapanisen ja Marko Ahtisaaren kirja 10X Finland on ajankohtainen katsaus median murrokseen Suomessa ja kansainvälisesti. Miehet haastattelivat kymmentä alan asiantuntijaa ja näkijää ja kirjoittivat havainnot ja näkemykset kirjaksi. 10X on syväluotaava kiteytys siitä, mistä maailman tämänhetkisessä murroksessa on kyse myös laajemmin. Jos luet yhden, lue tämä.

Jaakko Tapaninen ja Marko Ahtisaari: 10X Finland – Teos, 2015
 

Lue myös nämä