Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

6 vinkkiä, missä käyttää smartumit pääsiäislomalla

Pääsiäisenä liikuntaa ja kulttuuria

Pääsiäinen, mikä ihana syy rentoutua! Pääsiäismunien metsästys käy toki liikunnasta ja pääsiäistiput rairuohossa ovat kuin itse koottu taidenäyttely, mutta jos kaipaat menevämpää tekemistä ja käyttökohteita smartumeillesi, tässäpä pari hyvää vinkkiä liikunnan ja kulttuurin saralta.

Käytä Smartum-liikuntaetusi vaikka näissä:

1. Laskettelukausi huipentuu pääsiäiseen

Smartumeilla laskettelemaan pääsiäisenä

Aurinkolasit päähän ja suunta kevään viimeisiin laskuihin, sillä ainakin pohjoisessa riittää vielä lunta. Suomen lukuisat laskettelukeskukset löydät käyttökohdehaustamme, maksuvälineenä käyvät tietysti smartumit, useissa paikoissa nyt myös suksivuokraan!

2. Surffikausi käyntiin!

Smartumeilla voi surffata sisällä Sirius Sportissa
Smartumin Moona avasi oman surffauskauden Siriuksessa.

Jos aurinko ei jostain syystä paistaisikaan ja äkkilähtö lämpöön jäi sekin varaamatta, Sirius Sportin sisäsurffausaalloilla pääset taatusti aurinkoisiin tunnelmiin. Matkaan Pyhtäälle voi lähteä vaikka koko perheen voimin, sillä laudalle pääsee jo 5-vuotiaasta alkaen, eikä aiempaa surffauskokemusta vaadita. Märät hiukset voi kuivatella sitten Siriuksen tuulitunnelilennolla. Hae inspiraatiota lajitestaajiemme Moonan ja Riikan taidonnäytteistä surffauksesta ja tuulitunnelilennosta! Molemmat aktiviteetit maksat tietysti smartumeilla.

3. Suuntaa suunnistamaan

Smartumeilla pääsee suunnistamaan ympäri Suomen

Pääsiäismunien etsintä on hyvää treeniä haastavampiin etsintöihin; kevätaurinko houkuttelee ulkoilemaan, ja suunnistus on mitä mainioin liikuntamuoto, vaikka koko perheelle! Lue suunnistusliiton vinkit aloittevalle suunnistajalle ja katso käyttökohdehaustamme smartumeita vastaanottavat suunnistuspaikat.

Käytä Smartum-kulttuurietusi vaikka näissä:

4. Pääsiäinen täyttää keikkakalenterit

Smartumeilla suosikkiartistin keikalle

Apulanta, Anna Abreu, Antti Tuisku, JVG, Lauri Tähkä, Saara Aalto, Sanni, Stig, Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka... Muun muassa nämä kotimaiset artistit keikkailevat pääsiäisenä ympäri Suomen. Jos menojalkaa vipattaa, käy kuluttamassa suklaamunakalorit keikkumalla lempiartistisi tahdissa. Smartumeita vastaanottavat lipunmyyntipisteet löydät käyttökohdehausta.

5. Pakoon pääsiäistä, ei kun pakoon suljetusta huoneesta

Smartumeilla room escape -huonepakopeleihin
Kuva: Room Escape Finland

Suljettu huone ja 60 minuuttia aikaa päästä ulos. Nappaa perhe tai ystävät mukaan ja ota pääsiäispyhien haaste vastaan! Smartumit hyväksyviä pakopelejä löytyy ympäri Suomen, etsi lähin käyttökohdehausta. Tosielämän pakopeleistä voit lukea lisää Room Escape Finlandin Heli Edvikin haastattelusta.

6. Leffaan pääsee pääsiäisenäkin

Smartumeilla elokuviin

Pitkät pyhät = leffakävijän unelma! Nykyisin elokuviin pääsee pääsiäisenäkin, ja smartumeilla leffaliput voi ostaa Finnkinojen lisäksi reilusti yli sataan leffateatteriin ympäri Suomen. Hae lähin sali käyttökohdehaustamme ja valitse elokuvaelämys vaikka usemmallekin päivälle.

Energistä pääsiäisen aikaa!

p.s. Jos näistä aktiviteeteista ei mikään napannut, käyttökohdehaustamme löytyy 10 000 muuta vaihtoehtoa. Klik klik hakuun ja harrastamaan!

Lue myös nämä