Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

8 vinkkiä käyttää smartumit talvilomalla

Talvilomat ovat taas täällä! Jos Smartum-tilillä on saldoa jäljellä tai taskunpohjalla polttelee juuri saadut Liikunta- tai kulttuurisetelit, tässä 8 vinkkiä niiden hyödyntämiseksi.

Smartum-liikuntaedulla vaikka näihin:

1. Hiihtolomalla tietysti hiihdetään ja lasketellaan

Smartumeilla laskettelemaan

Kun maksat hissilippusi smartumeilla, nautit laskettelun riemusta hiihtokeskuksissa ympäri Suomen, ja rahaa säästyy vielä muuhunkin. Käyttökohdehaustamme löydät kätevästi kaikki hiihtokeskukset.

2. Trampoliinipuistoon pomppimaan

Missä on aikuisillakin pomppiminen, hyppiminen ja rauhaisa riehuminen sallittua? Ainakin trampoliinipuistossa! Jos laskettelurinteiden hyppyrit tuntuvat liian hurjilta, lähde treenaamaan voltteja turvallisemmassa ympäristössä. Smartumeilla pompit vaikkapa näissä:

3. Lits läts kylpylään

Smartumeilla kylpylään

Loppuiko lumi? Tai kaipaatko hetkeksi tropiikin lämpöön ilman pitempää lentomatkaa? Smartumeilla sekin onnistuu, suuntaa vain johonkin Suomen lukuisista kylpylöistä!

Etsi mieluisin kylpyläkohteesi käyttökohdehaustamme.

4. Koko perhe keilaamaan

Smartumeilla keilaamaan

Keilata voivat käytännössä ihan kaikki, iästä ja kuntotasosta riippumatta. Keilailu on lisäksi mitä parhainta aikaa perheen tai ystävien kanssa. Tiesitkö, että voit maksaa koko keilaradan smartumeilla, ja ottaa silti koko perheen tai vaikka joukon kavereita mukaasi?

Smartumeita hyväksyvät keilahallit löydät täältä.

5. Haasta itsesi kiipeilyseinällä

Smartumeilla kiipeilykeskukseen

Kun aurinko hohkaa liiaksi talvihangilla, on kiipeily loistava koko perheen tai kaveriporukan sisäaktiviteetti. Useissa keskuksissa aloittelijat pääsevät kokeilemaan seinäkiipeilyä ilman ajanvarausta tai aiempaa kokemusta.

Etsi lomareissuasi lähin kiipeilykeskus Smartumin käyttökohdehausta ja klikkaa keskuksen sivuille lukemaan lisäinfoa.

Smartum-kulttuuriedulla elämyksiä vaikka näistä:

6. Penkkiurheilijan unelma: Lahti 2017 MM-kisat 22.2.-5.3.

Lahti 2017 MM-kisoihin smartumeilla
KUVA: Lauri Roivas/LAMK, Lahti Ski Games 2016

Nyt ne alkavat; satavuotiaan Suomen suurimmat juhlat, hiihdon MM-kisat Lahdessa. 12 päivää elämyksiä 21 eri kilpailussa sekä tekemistä jokaiseen makuun aina Röllin Talvimaasta Heurekan Tiedesirkukseen, Antti Tuiskun konsertista Seinäjoen Tangomarkkinoiden monotangoihin ja juhlailotulituksiin. Iltaisin kokoonnutaan maailman suurimmassa afterskissä ja Lahden Torin palkintojuhlissa.

LIPUT saat kätevästi smartumit hyväksyvistä Ticketmasterin myyntipisteistä, kuten Makuuneista kautta maan.

7. Hengähdä hetki elokuvissa

Smartumeilla elokuviin

Kun olet lykkinyt useamman päivän ladulla, voit hyvällä omallatunnolla hengähtää hetken ja hakea virkistystä kulttuurin parista. Smartumeilla nautit leffaelämyksistä parissa sadassa elokuvateatterissa kautta koko maan.

8. Museomatkalle!

Jos talviloman urheiluaktiviteetit eivät nyt innosta, kulttuurikevään näyttelyihin kannattaa matkustaa pitemmältäkin. Smartumeilla voit toki maksaa yksittäisen museokäynnin, mutta vielä kannattavampaa on lähteä vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja ostaa Museokortti. Lue täältä lisää juttua kevään museokohteista ja Museokortista.

Elämyksellistä talviloma-aikaa!

Lue myös nämä