Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

9 syytä, miksi Smartum Polku kannattaa ottaa käyttöön liikunta-alan yrittäjän näkökulmasta


Tilastojen mukaan 88% kaikista suomalaisista on päivittäin verkossa. Heistä 72% käyttää nettiä useamman kerran päivässä. Älypuhelimet ovat nykyään osa arkipäivää; maailmanlaajuinen tutkimus osoittaa, että ihmiset saattavat katsoa älypuhelintaan jopa satoja kertoja päivässä.

Nykyaikana lähes kaikki ihmiset ovat verkossa ja hyödyntävät digitaalisia laitteita arkiaskareissaan. Asiakkaita on pystyttävä palvelemaan siellä, missä he kuluttavat eniten aikaa.

Smartum on avannut Suomen suurimman liikunnan markkinapaikan Smartum Polku -palvelun. Ja mikä parasta, Smartum tarjoaa kaikille liikuntapaikoilleen ilmaisen verkkokaupan Polussa.

Smartum Polku tuo liikuntapaikkasi lähelle asiakasta

Miksi Smartum Polku -palvelu kannattaa ottaa käyttöön?
 

1. Ole siellä, missä asiakkaatkin ovat

Nykyaikana ihmiset ostavat yhä useammin tuotteita ja palveluita netistä. Mikset olisi siellä, missä asiakkaatkin ovat?

2. Smartum tarjoaa sinulle ilmaisen ja helppokäyttöisen verkkokaupan

Kaikki Smartum Saldo -verkkomaksua vastaanottavat liikuntapaikat löytyvät automaattisesti Smartum Polku -palvelusta. Hallinnoi verkkokauppaasi Smartum Polku Palveluntuottajille -portaalin kautta osoitteesta partner.polkuapp.com. Kirjaudut vain sisään Smartum-tunnuksillasi ja tuotteiden lisääminen verkkokauppaan voi alkaa. Jos Smartum Saldo -verkkomaksu ei vielä ole käytössäsi, aktivoi se ensin kirjautumalla Smartum-verkkopalveluusi. Liikuntapaikkasi lisätään Polkuun ja saat kaikki ominaisuudet käyttöösi!

3. Asiakkaat näkevät suoraan Smartum Polussa, mitä liikuntapaikkasi tarjoaa

Lisäämällä tuotteita Polku-verkkokauppaasi, asiakkaat näkevät tuotevalikoimasi selatessaan sovellusta. Tuotteet lisäävät verkkokauppasi houkuttelevuutta ja helpottavat asiakkaiden ostopäätöstä. Lue lisää tuotteiden lataamisesta tästä.

4. Tuotteen ostaminen on asiakkaalle helpompaa

Lisäämällä tuotteita Smartum Polkuun, asiakkaasi ei enää tarvitse erikseen etsiä tuotteidenne hintoja nettisivuiltanne. Polusta he voivat ostaa suoraan sen, mitä etsivätkin vain muutamalla painalluksella.

5. Vastaanota Smartum Saldon lisäksi myös perinteisiä pankki- ja luottokorttimaksuja

Kun olet lisännyt tuotteesi Smartumin Polku -verkkokauppaasi, niitä voi ostaa Smartum Saldon lisäksi myös pankki- ja luottokorteilla. Lisää maksuvaihtoehtoja tarkoittaa lisää potentiaalisia transaktioita.

6. Tarjoatko tunteja? Lisää ne suoraan Polun varausjärjestelmään ja annat asiakkaille mahdollisuuden varata tunnin muutamalla klikkauksella

Tunnit näkyvät suoraan Polku -sivuston etusivulla kaikille alueellasi oleville käyttäjille nostaen toimipisteesi näkyvyyttä. Asiakkaat pääsevät varaamaan tunteja muutamalla klikkauksella, ja sinä saat tästä ilmoituksen heti sähköpostiisi sekä Smartum Polku Palveluntuottajille -portaaliin. Voit rajoittaa Polun kautta varattavien tuntien paikkamäärää tunnin täyttöasteen mukaan. Lue lisää tuntien lataamisesta tästä.

7. Saat uusia asiakkaita tarjoamalla kokeilukäyntejä

Asiakkaalle kynnys uuden lajin kokeilemiseen voi joskus olla korkea. Polun kautta voit tarjota asiakkaille yhden ilmaisen kokeilukerran liikuntapaikkaasi helpottaen asiakkaan ostopäätöstä. Kokeilu voi olla joko tuote tai tunti. Sovellus rajaa kokeilukäynnit automaattisesti siten, että sama käyttäjä pääsee käyttämään ilmaskokeilun ainoastaa kerran. Lue lisää kokeiluista tästä.

8. Pysy kärryillä siitä, mitä asiakas on ostanut

Kun asiakas ostaa sinulta tuotteen, saat kopion asiakkaan kuitista sähköpostiisi. Lisäksi pääset seuraamaan asiakkaiden ostotapahtumia suoraan Polku-portaalin asiakasnäkymästä. Saat sieltä asiakkaan tiedot ja näet kuittien ID-numerot.

9. Asiakkaiden määrässä vain taivas on rajana. Smartumin Polku -verkkokauppa on avoin lähes miljoonan Smartumin edunsaajan lisäksi myös kaikille muille liikunnasta kiinnostuneille.

Smartum Polku -palvelu on käytettävissä ilmaiseksi kaikilla laitteilla osoitteessa www.polkuapp.com. Asiakkaan ei siis edes tarvitse olla Smartumin edunsaaja voidakseen ostaa tuotteita.
 

Nyt ei muuta kuin tuumasta toimeen. Ota Smartum Polku -verkkokauppasi käyttöön jo tänään.*

* Jos liikuntapaikkasi ei vielä vastaanota Smartum Saldo -verkkomaksua, aktivoi se ensin kirjautumalla Smartum-verkkopalveluusi. Valitse yläkulmasta Käyttäjätili ja Toimipisteen tiedot. Aktivoi verkkomaksu kohdassa Hyväksytyt maksuvälineet.

Lähteet: Tilastokeskus

Lue myös nämä