Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Huonepakopeli Room Escape virittää aivonystyrät äärimmilleen

Room Escape pakopelissä avataan lukkoja

Kuvittele, että sinut suljetaan huoneeseen ryhmäsi kanssa ja teillä on tunti aikaa paeta. Vain tiimityöllä voitte voittaa. Tätä on tosielämän huonepakopeli Room Escape, jossa jokainen voi olla turvallisesti osa jännitysnäytelmää.

Heli Edvik toimii Room Escape Finlandin kehityspäällikkönä. Heli, mikä on Room Escape?

Room Escape on yhdessä tekemistä ja ajantajun kadottamista. Pelihuoneemme ovat täynnä erilaisia pulmia, joita ratkomalla edetään pelissä. Tarkoituksena on unohtaa hetkeksi maalliset murheet ja keskittyä ystävien, kollegoiden tai perheen kanssa pitämään hauskaa. Aivonystyrät äärimmilleen viritettynä tunti hujahtaa hetkessä ohi.

Ensikertalaiselle ajatus huoneeseen lukittautumisesta kuulostaa varmasti kummalliselta, mutta kun huoneen ovi menee kiinni, ajantaju katoaa. Tärkeintä on pakata matkaan huumorintajua, hieman seikkailumieltä sekä rutkasti avoimuutta. Kaikki ylimääräinen kuten puhelimet ja työasiat kannattaa jättää suosiolla huoneen ulkopuolelle.

Millaisella porukalla Room Escapea pelataan?

Peleissämme korostuu erityisesti ryhmätyön tärkeys. Yksin kukaan ei huoneesta pääse pihalle. Tiimin jäsenten iällä tai fyysisellä kunnolla ei ole väliä, kunhan muistaa kommunikoida. Ryhmäkoko on rajoitettu maksimissaan kuuteen henkeen, jotta kaikki saisivat mahdollisimman paljon irti pelistä kokemuksena.

Kenelle Room Escape sopii?

Perheille, jotka haluavat tehdä yhdessä jotain muuta kuin tuijottaa ruutua. Kaveriporukalle, joka ei ole nähnyt pitkään aikaan tai pohtii jotain uutta tekemistä. Työporukoille, jotka haluavat testata kommunikoinnin toimivuutta. Käytännössä kaikille ja kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Missä Room Escapea voi pelata?

Meillä on kaksi toimipistettä Tampereella ja Helsingissä sekä toimipisteet Lahdessa ja Rovaniemellä. Helsingin toinen toimipisteemme avattiin juuri Tennispalatsiin täysin uusilla huoneilla ja teemoilla. Nämä Room Escapen toisen sukupolven elämykselliset pelihuoneet eivät jätä ketään kylmäksi!

Peleihin voi tutustua tarkemmin sivuillamme www.roomescape.fi, jossa peliaika myös varataan. Tennispalatsin uudet pelihuoneet ja varaukset löytyvät osoitteesta www.adventurerooms.fi.

Room Escape pakopeli

Smartumin käyttökohdehausta löydät myös muut pakopelipaikat ympäri Suomen. 

Lue myös nämä