Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Inspiraatiota syksyyn Training Forumista

Training Forum 2017

Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa energinen syksy kuin oppimalla hyvinvointialan huipuilta, verkostoitumalla ja viihtymällä huippuseurassa.

Training Forum Helsingin Tennispalatsissa 28.9.

Liikunta- ja hyvinvointialan ykköstapahtuma Training Forum kerää jälleen yhteen alan aktiivisimmat toimijat, innokkaimmat oppijat sekä työhyvinvoinnista vastaavat henkilöt. Seminaari sopii myös inspiroivaksi tyhy-päiväksi. Forumin järjestää Trainer4You.

Teemana hyvinvoinnin iso kuva

Tämän vuoden teema on hyvinvoinnin iso kuva; unen, palautumisen, ravitsemuksen, aktiivisuuden ja treenaamisen balanssi. Saat myös ajateltavaa itsensä tuntemisesta ja johtamisesta, pelkojen voittamisesta, intohimoisesta yrittämisestä, menestyksekkäästä asiakaspalvelusta ja ylipäätään hyvästä elämästä.

Puhujina loistavat alan inspiroivimmat kärkinimet, kuten Jari Sarasvuo, Makwan Amirkhani, Jutta Gustafsberg ja Patrik Borg. Forumin viihdearvosta vastaavat illusionisti Henri Kemppainen ja artisti Pete Parkkonen.

Smartum tarjoaa sinulle tapahtuman edulliseen hintaan:

Myös Smartumilla on tapahtumassa hyvinvointinurkkaus. Tule juttelemaan, käydään läpi syksyn tärkeimmät kuulumiset!

Tutustu koko ohjelmaan täällä!

Tavataan Tennispalatsissa 28.9.!

Trainer Forumiin pääsee kätevästi kauempaakin

Pitkä matka Helsinkiin?

Ei huolta, VR ja Finnair kuljettavat vieraat kauempaakin. Esimerkiksi Oulusta VR:n tarjouslippuja (29,90€ per suunta) on saatavilla vielä rajoitetun ajan. Lisäksi Trainer4Youn hotellikumppanuudet Sokos, Radisson Blu ja Hilton hotellit tarjoavat edullista majoitusta paikan päällä. Kysy hotellieduista Trainer4Youlta!

Lue myös nämä