Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Käyttövinkki smartumeille: soittotunnille Anssi Kelan oppiin

Mietitkö vielä käyttökohdetta smartumeillesi? Miltä kuulostaisi oppia soittamaan Anssi Kelan tai Lenni-Kalle Taipaleen opetuksessa!

Rockway on kotimainen musiikinopetuksen verkkopalvelu. Netflixin tapaan toimivassa videopalvelussa kuka tahansa voi opetella soittamaan ja laulamaan Suomen eturivin artistien opastamana.

"Suosituimpia oppiaineita ovat kitara, laulu, piano ja ukulele. Näistä ja lukuisista muista aihealueista, biisintekoa ja äänittämistä unohtamatta, löytyy oppitunteja yhteensä lähes 6000", kertoo Rockwayn Ari Latvala.

Mikä on Rockway?

Rockwayn videopalvelu sisältää yhteensä yli 300 kurssikokonaisuutta ja lähes 6000 oppituntia. Oppiaineina ovat kitara, laulu, piano, ukulele, basso, rummut, äänitys, biisinteko, tuottaminen, DJ-toiminta, huuliharppu, musiikinteoria ja muusikoiden kehonhuolto.

"Kurssimme opettajat ovat alansa huippuja sekä Suomesta että ulkomailta. 120 opettajan joukkoon kuuluvat mm. kaikkien tuntemat kotimaiset tähdet Anssi Kela ja Lenni-Kalle Taipale", Latvala kertoo ja jatkaa: "Panostamme opetuksen laatuun, mikä näkyy tyytyväisyytenä asiakaspalautteissa." 

Kenelle Rockway soveltuu?

Rockway on suunniteltu aikuisille ja sen sisältö painottuu klassisen kitararokin alkeisiin. Materiaalia löytyy kuitenkin runsaasti muiltakin osa-alueilta, minkä takia palvelu sopii kaikenikäisille- ja tasoisille, instrumenttiin tai lempimusiikkityyliin katsomatta. Ainoat vaatimukset palvelun käyttöön ovat internet-yhteys ja tavallinen kotitietokone tai mobiililaite.

Mitä voin maksaa smartumeilla?

"Rockway-tilauksen voi maksaa sekä Smartum kulttuuriseteleillä että Smartum Saldolla", Latvala vinkkaa.

Tarkemmat ohjeet maksamiseen löytyvät Rockwayn sivuilta rockway.fi/etusetelit.

Aloita uusi vuosi uudella harrastuksella! Alkuun pääset tekemällä itsellesi käyttäjätunnuksen osoitteessa www.rockway.fi.

Lue myös nämä