Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Kesän liikuntavinkit smartumeilla testattavaksi

Kesä! Älä unohda pakata smartumeitasi mukaan kesälomareissuun. Satoi tai paistoi, Liikuntaseteli-verkostosta löydät rutkasti hauskaa tekemistä. Ota siis smartumit esiin ja lähde liikkeelle! Kesän kovimmat kulttuurivinkit löydät puolestaan täältä.

Kesätekemistä liikuntaverkostossa

Suppailu on ihanaa!

Suppailla voi myös smartumeilla

Jos et vielä omista sup-lautaa omassa mökkirannassasi, voit vuokrata laudan jo monesta niemestä ja notkosta ympäri Suomen. Smartumeilla vuokraus käy esimerkiksi näissä verkostomme suppailupaikoissa.

Ulos uimaan!

Käynnin Allas Sea Poolissa voi maksaa Liikuntasetelillä
Helsingin Kauppatorin maauimala, Allas Sea Pool, on elämys niin turisteille kuin paikallisillekin. Kuva: Allas Sea Pool / Eetu Ahanen

Kesä sulkee useita uimahalleja, mutta kuka nyt kesällä sisälle uimaan haluaisikaan! Ihanien uimarantojen lisäksi Suomi on pullollaan maauimaloita ja vesipuistoja. Tämän kesän erikoisimmat elämykset koet Helsingin Allas Sea Poolin merivesialtaassa tai Lahden maauimalassa; suurmäen alastulorinteessä sijaitsevassa altaassa voit seurata uinnin lomassa mäkihyppääjien kesäharjoittelua.

Unohtumaton kokemus korkeuksissa

Liikuntasetelillä seikkailupuistoon
Espoon Seikkailupuisto Huipussa voi kokeilla rajojaan jopa 18 metrin korkeudessa. Kuva: Seikkailupuisto Huippu

Seikkailupuistoja on ilmestynyt Suomen suveen viime vuosina kuin niitä kuuluisia sieniä sateella. Korkeuksiin kohoaminen on elämys, jossa pääset nauttimaan sekä upeista maisemista, itsensä voittamisesta että hurjista köysirataliukumisista. Smartumeilla voit seikkailla esimerkiksi näissä puistoissa.

Kesään kuuluu golf

Smartum Liikuntasetelillä voit golfata ja minigolfata.

Jos golf-kärpänen ei vielä ole puraissut, liikuntasetelillä ja -saldolla voit hakea matalan kynnyksen golf-fiilistä myös minigolf-radoilta. Smartum-käyttökohdehausta löydät niin isot kuin minit golf-radat. Golf on muuten myös mainio koko perheen harrastus, kuten Ninan blogikirjoitus todistaa.

Saanko luvan?

Koe lavatanssit liikuntasetelillä

Ei kesää ilman lavatansseja! Tai jos tämä lähes kansallislaji on sinulta vielä kokematta, nyt voit vihdoin kokea sen myös liikuntaseteleilläsi! Lavatanssit on nimittäin äskettäin ihan verottajan toimesta hyväksytty smartumeilla harrastettavaksi aktiiviseksi liikunnaksi. Tanssikengät jalkaan ja lavoille!

Vaan mitä jos sataa?

Liikuntaseteli pelastaa myös sadepäivän!

Älä anna mahdollisen, ja tietysti kovin epätodennäköisen, sateen pilata kesätunnelmaasi; smartumeilla pääset myös sadetta pakoon! Kivaa tekemistä sisäoloissa vaikka yhdessä kaverien tai perheen kanssa löydät Smartum-verkostosta esimerkiksi trampoliinipuistoista tai keilahalleista.

Kaikki muut Smartum-käyttökohteet löydät tietenkin käyttökohdehausta.

Ihanaa kesää!

Lue myös nämä