Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Koe Training Forum 2017 Smartumin etuhintaan

Training Forum 2017 Smartum-etuhintaan

Viime vuoden syyskuussa järjestettiin kautta aikojen ensimmäinen Training forum, joka kokosi yhteen noin 350 liikunta- ja terveysalan sekä henkilöstöhallinnon ammattilaista. Nyt Training forum on jälleen täällä - entistä suurempana, vaikuttavampana ja kokonaisvaltaisempana!

Helsingin Tennispalatsi 28.9. - teemana hyvinvoinnin iso kuva

Tämän vuoden teema on hyvinvoinnin iso kuva, eli kaikki se, mitä jää jäljelle, kun ylimääräinen kuorrutus karsitaan pois. Mikä lopulta on tärkeää? Pätevätkö samat perusteet niin terveysliikkujaan kuin huippu-urheilijaankin?

Tapahtuman esiintyjäkaarti on vaikuttava: Alexander Stubb, Erkka Westerlund, Patrik Borg, Satu Tuominen, Arto Pesola, Toni Roponen, Makwan Amirkhani ja Jutta Gustafsberg. Tapahtuman viihteellisestä arvosta vastaavat juontajana toimiva Tuija Pehkonen, illusionisti Henri Kemppainen sekä artisti Pete Parkkonen.

Osta lippusi Smartumin etuhintaan

Smartum tarjoaa sinulle tapahtumaliput hintaan 179 € (sis. alv, normaali hinta 279 €). Etu on voimassa 30.4.2017 saakka, mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennen sitä.

Katso tarkempi ohjelma ja osta liput tästä! Tarjoushintaiset liput saat vain edellä olevasta linkistä. Lippuja voit ostaa toki useammankin, ota mukaan kollegasi tai koko tiimi!

Lue myös nämä