Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Kylpylälomasta Flamingossa nauttii koko perhe - näin hyödynnät smartumit

Liikuntasetelin hyödyntäminen Flamingon kylpylässä kannattaa.

Vantaan Flamingo Spa on kylpyläkeidas keskellä kauppakeskusta. Saman katon alla voi kylpyläreissuun yhdistää tekemistä koko perheelle. Ja kun hyödynnät työnantajalta saadut Smartum-edut, säästät lomalla myös selvää rahaa.

Mihin kylpylässä voi hyödyntää smartumeita

Kylpylä on vuodesta toiseen monen perheen suosikkilomakohde. Kukapa ei nauttisi uiskennella lämpöisessä vedessä, kiitää hurjaa vauhtia vesiliukumäissä ja rentoutua erilaisten saunojen löylyissä. Lomalta palaavaa energistä työntekijää arvostaa myös työnantaja, jonka tarjoamalla Smartum-liikuntaedulla lomareissussa säästää selvää rahaa.

KYLLÄ: pääsylippu kylpylään

Smartum-edulla voi kylpylässä maksaa oman pääsylippunsa. Usein kylpylät tarjoavat perheille alennettuja hintoja, ja myös näihin voi smartumeita hyödyntää. Esimerkiksi Flamingon kylpylässä liikuntaedulla voi maksaa perhelipun hinnasta oman osuutensa.

EI: spa-hoidot

Kylpylöiden yhteydessä toimii usein hoitola, jossa voi ottaa vaikkapa rentouttavan hieronnan tai kasvohoidon. Näitä hoitoja ei liikuntasetelillä kuitenkaan pysty maksamaan. Jos työnantaja sen sijaan tarjoaa myös Smartumin hierontaetua, voi sillä maksaa hieronnan, ei kuitenkaan muita hoitoja.

KYLLÄ: uima-asun vuokraus

Jos uimapuku on unohtunut kotiin, voi smartumeilla nykyisin maksaa myös uima-asuvuokran.

Smartumeilla selvää säästöä Flamingossa

Jos toisella vanhemmista, tai molemmilla, on käytössään Smartum liikuntaetu (liikuntaseteli tai liikuntasaldo), esimerkiksi nelihenkinen perhe (lapset 3-13v.) säästää kylpyläpäivästä huomattavan summan.

Flamingon perhelipusta voi maksaa osuuden smartumeilla.
Esimerkki nelihenkisen perheen säästöstä kylpyläpäivästä, jos käytössä on Smartumin liikuntaetu. HInta on laskettu viikonloppuisin ja sesonkeina voimassa olevilla hinnoilla.

Flamingo Spa sijiaitsee Vantaalla lentokentän läheltä Viihdekeskus Flamingossa. Samassa yhteydessä toimii kauppakeskus Jumbo, joten Flamingossa saa helposti kulumaan kokonaisen päivän. Tai kaksikin, sillä myös Break Sokos Hotel Flamingo löytyy kylpylän vierestä.

Lue myös nämä