Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Lähde lentoon Helsingin ylle - säästä riippumatta

Miltä tuntuisi kiivetä Uspenskin katedraalin katolle, sukeltaa Suomenlinnan tunneleihin, käväistä Tuomiokirkossa ja Seurasaaressa sekä nähdä koko Helsinki lintuperspektiivistä? Helsinkiin avatussa elokuvateatteri Flytour Helsingissä koet tämän kaiken 10 minuutissa, säällä kuin säällä.

Flytour Helsingin Charlotta Ashour, mikä on Flytour?

Flytour Helsinki on elämys, joka lennättää katsojan 10 minuutissa yli Helsingin, ja vähän kauemmaskin Järvi-Suomen maisemiin. Mukavassa penkissä istuen ehtii nähdä ja kokea Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, jopa niin läheltä, että pääset kurkottelemaan Uspenskin katedraalin kupoleita.

Kenelle Flytour Helsinki on tarkoitettu?

Kenelle vain! Flytour Helsinki on ennennäkemätön kokemus yhtä lailla suomalaisille ja ulkomaalaisille turisteille kuin Helsingissä asuville, jotka haluavat nähdä upean pääkaupunkimme hyvin eri perspektiivistä. Turistina sinun kannattaa ehdottomasti aloittaa kierroksesi täältä; saat kokonaisvaltaisen kuvan, mitä kaikkea Helsinki pitää sisällään. Pääkaupunkilaiselle Flytour Helsinki on puolestaan elämys, joka tuo tutut nähtävyydet lähellesi aivan uudella tavalla.

Elokuvan ikäraja on 5 vuotta; tämän sightseeing-kierroksen jaksavat myös perheen pienimmät. 

Mikä tekee Flytour-elämyksestä erikoisen?

Tämä on Pohjoismaiden ensimmäinen 4D-tekniikalla toteutettu elokuvaelämys, jossa myös tunnet maisemat ympärilläsi, kuten tuulen kasvoillasi tai vesisumun ihollasi. Takaamme kuitenkin hyvän sään vuodenajasta riippumatta, joten sateenvarjoa ei elokuvasaliin tarvitse tuoda!

Flytour Helsinki sijaitsee Katajanokalla aivan Allas Sea Poolin ja Helsinki SkyWheelin läheisyydessä. Flytour Helsinki on auki päivittäin ja elämyksen voi kokea myös smartumeilla.

Lue lisää ja lähde lentoon: flytourxd.com

Flytour on sightseeing Helsingin yllä

Lue myös nämä