Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Liput kesän tapahtumiin kätevästi Smartum Saldolla

Kesän tapahtumiin liput smartumeilla

Kesä on täynnä festareita ja tapahtumia. Useimpiin niistä voit käyttää Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldoasi. Näillä vinkeillä ostaminen käy kätevästi!

1. Smartum-verkoston lipunvälitystoimistot

Smartum-edullasi voit lunastaa Ticketmasterin, Lippu.fin, Tiketin, NetTicketin, Lipputoimiston ja Studio Ticketin välittämiä lippuja.

2. Varaa liput, lunasta lippukaupasta tai Ärrältä

Varaa liput ennakkoon lipunvälitysfirman käytännön mukaan ja lunastaa ne lippukaupoista, jotka vastaanottavat Smartum Saldoa. Suurimmasta osasta lippukauppoja voit ostaa liput myös varaamatta. Nyt tärkeä huomio: tarkista ensin Smartumin käyttökohdehausta, että lippukaupassa voi maksaa saldolla. Maksuväline on merkitty haussa lippukaupan kohdalle:

Smartum-mobiilimaksu
Lippukaupassa voi maksaa Smartum-mobiilimaksulla (Ärrällä ainoa maksutapa!)
Smartum-kortti
Lippukaupassa voi maksaa Smartum-kortilla

3. Vältä arpominen, suuntaa Ärrälle tai Makuuniin

Jos et ehdi tarkistaa käyttökohdehausta, missä lippukaupoissa Smartum Saldo käy, marssi johonkin Suomen lukuisista R-kioskeista. Ärrältä saat Ticketmasterin, Lippu.fin ja Tiketin välittämät liput (täällä lisätietoa Ärrän tapahtumalipuista). Ticketmasterin liput saat Smartum-edullasi myös laajalti Makuuneista kautta maan.

4. HUOM! R-kioskeissa käy vain Smartum-mobiilimaksu

R-kioskeissa käy vain Smartum-mobiilimaksu

Nyt toinen tärkeä huomio: R-kioskeissa käy vain Smartum-mobiilimaksu. Kätevimmin teet mobiilimaksun Smartum-mobiilisovelluksen kautta (iOS ja Android). Klikkaa kuvallinen ohje, miten helppoa mobiilimaksaminen on.

5. Pysy kärryillä Smartum-tilisi tilanteesta: lataa Smartum-mobiilisovellus

Smartum-appillä teet paitsi mobiilimaksut Ärrällä, tiedät koko ajan, paljon saldoa sinulla on jäljellä. Sovelluksessa voit myös hakea käyttökohteita kartalta tai läheltäsi. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään Smartum-tunnuksillasi:

Lataa Smartum-sovellus iOS-puhelimeesi
Lataa Samrtum-sovellus Android-puhelimeesi

Saitko kulttuuriseteleitä?

Saitko työnantajalta Smartum-etusi vielä seteleinä? Ei huolta, kohdan 1 lipunvälitystoimistot ottavat vastaan toki myös Liikunta- ja kulttuuriseteleitäsi! Tarkista kuitenkin aina lipunmyyntipisteestä tai käyttökohdehaustamme, että kulttuuriseteli varmasti on käypää valuuttaa.

Lue myös nämä