Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Miksi jooga ei kannata?

Jooga notkistaa kankeaa vartaloa.

Yogaian joogaohjaaja Katja kertoo 10 syytä, miksi ei kannata joogata.

1. Kehon kuuluu olla kuin rautakanki: mitä jäykempi, sen coolimpi! Jooga notkistaa turhaan ihanan kankeaa vartaloa, joten harjoitus kannattaa jättää väliin.

2. On aivan turha rauhoitella kehoa ja mieltä. Jos ympäristösi ei siedä sinua, tuskin siedät itsekään itseäsi. Siksi hiljentyminen ja omiin tuntemuksiin keskittyminen voi olla liian tuskallista.

3. Miksi nyt kukaan haluaisi olla yhteydessä omiin tunteisiinsa ja sitä kautta muihin ihmisiin? Omassa navassa on ihan tarpeeksi tuijoteltavaa!

Jooga rauhoittaa.

4. Hyvät yöunet ovat yliarvostettuja. Yöllä on kiva tehdä töitä ja stressata elämää ylipäänsä. Siksi rauhoittava jooga menisi aivan hukkaan, jos sen jälkeen nukahtaisi. Yöunet ovat niin last season!

5. Huonohappisena läppä lentää paremmin.

6. Kun kroppaa ei huolla, paikat pettää varmemmin ja sitä on sitten hauska päivitellä.

7. Kaiken maailman mindfulness ja hetkeen keskittyminen on ihan huuhaata. Kenellä nyt oikeesti on aikaa “hyggeillä” ja fiilistä tätä hetkeä?

Voiko joogalla vaikuttaa omaan hyvinvointiin?

8. Luoja on sitäpaitsi suonut niin huonot geenit, että jooga tuskin tähän auttaa.

9. On niin kiire, että ei kertakaikkiaan ehdi, ei edes kymmentä minuuttia kotona hampaiden pesun jälkeen. Ei oikeastaan ehdi edes niitä hampaita pestä.

10. Loppujen lopuksi ihminen voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin todella vähän. Kaikkihan on vain tuurista kiinni, eikö niin?

Jos kuitenkin kaikista varoitteluista huolimatta haluat käyttää Smartum-liikuntaetusi joogaan, sen voi tehdä kätevästi nettijoogastudio Yogaiassa. Valikoimasta löytyy yli 100 uutta tuntia viikossa, joille voit osallistua tietokoneella, kännykällä, tabletilla tai Apple TV -sovelluksella. Missä vain, milloin vain!  Voit ostaa joogaa Saldolla tai Liikuntaseteleillä. Kurkkaa ohjeet tästä

Yogaiassa joogaat missä ja milloin sinulle sopii.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Polku blogissa.

Lue myös nämä