Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Millainen juoksija olet?

Lenkille ulos vai juoksumatolle? Millainen juoksija olet?

Oletko koskaan miettinyt, millainen juoksija olet? Listasimme tyypillisimmät juoksijatyypit. Mikä näistä sinä olet?

1. Leppoisa sunnuntaitreenaaja

Aurinkoisina sunnuntaiaamuina lenkkeily maistuu. Et välttämättä ole käynyt lenkillä moniin viikkoihin, mutta et ota siitä turhaa stressiä. Nappaat koiran mukaan ja lenkkeilet sillon, kun huvittaa.

2. Maratoonari

Treenaat vain ja ainoastaan maratonia varten. Tavoitteenasi on juosta tämänvuotinen maratoni nopeammin kuin edellinen. Et käy pelkästään lenkillä, vaan treenaat kokonaisvaltaisesti ja noudatat tarkkaa ruokavaliota.

3. Intohimoinen treenaaja

Tykkäät treenata ryhmässä ja haluat treenata oikein. Et välttämättä tähtää kisoihin, mutta olet intohimoinen urheilun suhteen. Käyt säännöllisesti Electrofitin treeneissä, jossa alan huippuammattilainen valmentaa sinua samoilla tekniikoilla, mitä huippu-urheilijat käyttävät. Jos jotain alat tehdä, teet sen kunnolla.

Smartum Stage listaa lenkkeilijätyypit

4. Sosiaalinen lenkkeilijä

Käyt lenkillä ystäväsi kanssa, koska lenkkeily on aina hauskempaa kahdestaan. Viikon liikunnat tulee hoidettua alta pois ja samalla pääsette puimaan viikon kuumimmat juorut. Parhaassa tapauksessa lenkit saattavat venähtää 2-3 tunnin mittaisiksi, jos juttua riittää.

5. Juoksumaton rakastaja

Juokseminen on aina kivempaa sisätiloissa. Ei ole vaaraa turhista häiriötekijöistä tai ötököistä silmissä. Sats Elixian Cardio Combo on lempituntisi, sillä saat enemmän itsestäsi irti ohjatuilla tunneilla. Tunnin mukaansatempaava musiikki, innostava ohjaaja ja tunnelmallinen valaistus pitää treenimotivaation katossa.

6. Juokset syyllisyydestä

Jep, tuli taas syötyä vähän liikaa suklaakakkua edellisiltana. Hyväähän se oli, mutta kaloreita kertyi aivan liikaa. Illalla on pakko lähteä tasaamaan tilanne lenkkipolulle.

Millainen lenkkeilijä olet?

7. Somettaja

Pakko lähteä lenkille, jotta sporttinen Snapchat-imago pysyy yllä. Totta kai pitää myös kertoa kaikille Facebook-kavereille, että tuli juostua se 10 kilometriä. Olet myös todennut, että urheilulliset kuvat toimivat Tinderissä.

8. Lenkkipolun tyylilyyli

Aina on se mahdollisuus, että uusi ihastuksesi tulee vastaan lenkkipolulla. Varmistat aina, että meikit ja tukka on kunnossa ennen kun lähdet lenkille. Käyt myös säännöllisin väliajoin ostamassa itsellesi uusia treenivaatteita. Et missään nimessä voi näyttäytyä samoissa lenkkivarusteissa joka päivä.

Löysitkö juoksijatyyppisi?

Jos kaipaat ohjattua juoksutreeniä, varaa paikka Electrofitin treenirinkiin. Jos taas viihdyt paremmin juoksumatolla, tutustu vaikka Fressin kuntosalikeskuksiin. Pääset varaamaan tunnit Smartum Polun kautta.

Lue myös nämä