Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Mitä tehdä kavereiden kanssa? 5 ajanviettoideaa porukalle

Mitä tehdä kavereiden kanssa.

Tuntuuko siltä, että kavereiden näkemisessä toistuu aina sama kaava; syömään, kahville vai leffaan? Mitä jos ehdottaisit seuraavaksi liikunnallisia treffejä?

Vaikkei näissäkään tavoissa mitään vikaa ole, joskus samat vanhat asiat tuntuvat kovin tylsiltä. Listasimmekin vaihtoehtoisia liikunnallisia tapoja viettää aikaa porukalla, oli se sitten kaksin kaverin tai rakkaan kanssa tai isommalla porukalla.

5 vaihtoehtoista ajanviettoideaa kaveriporukalle

1. Lähtekää lenkille!

Muun muassa Steve Jobs oli kuuluisa kävellen pidettävistä kokouksistaan ja juttutuokioistaan. Kävellessä ajatukset tuntuvat usein selkiintyvän kuin itsestään, ja lisäksi joidenkin mielestä kahdenkeskiset keskustelut tuntuvat luontevammilta kävelylenkillä kuin vaikka kahvikupposen ääressä. Tieteelliset tutkimukset vahvistavat kävelyllä olevan suora vaikutus luovuuteemme ja hyvinvointiimme.

2. Kokeilkaa tennistä tai sulkapalloa

Se on haastavaa mutta hauskaa, etenkin, jos pelaajat ovat suurin piirtein samantasoisia. Lisäksi pieni kilpailu ei tee ikinä pahaa. 

3. Miten olisi se kauan haaveilemasi ryhmäliikuntatunti?

Oletko haaveillut salaa Bollywood-tanssista tai ehkä hot joogasta, muttet jostain syystä ole vielä uskaltautunut kokeilemaan? Kun otat kaverit mukaan, henkinen kynnys kokeilla uusia juttuja madaltuu. Monipuoliset joogatunnit löytyvät esimerkiksi Yoga Nordicilta.

4. Menkää kiipeilemään

Kaikentasoisille liikkujille sopiva boulderointi on loistavaa tekemistä vaikka ensitreffeille. Ei enää kiusallisia hiljaisuuksia ja pönöttämistä, vaan hikoilua, mokailuja ja paljastavia jumppatrikoita. Jos kestätte sen yhdessä, kestätte varmasti yhden kahvikupposenkin.

5. Viettäkää aikaa suppailun parissa

Melominen on hauskaa ja käy hyvästä treenistä! Moni paikoista on auki vielä syyskuun, sen jälkeen onkin odoteltava ensi kesää, mutta onneksi kohdat 1-4 toimivat talvellakin.

Aktiviteetit kaveriporukoille, pariskunnille tai ihan vain itselle löytyvät Smartum Polusta. Varaa helposti liikunta-aktiviteettisi ja käytä maksaessasi Smartum Saldoa tai perinteisiä pankki- tai luottokortteja.

Lue myös nämä