Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Näin teet avoimen Smartum Saldo -maksun

Polku on Smartumin uusi, virallinen liikuntasovellus, jossa voit ostaa liikuntaa myös Smartum Saldollasi. Jos haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan Polussa olevan liikuntapaikan listalta, voit suorittaa liikuntapaikkaan avoimen Smartum Saldo -maksun. Maksun voit tehdä kaikille niille palveluntarjoajille, jotka vastaanottavat Smartum Saldoa.

Samalla tapaa toimii myös Smartum Saldo -verkkomaksu (kohdasta 2 eteenpäin), kun päädyt Polkuun Smartumin käyttökohdehausta. Muista kirjautua Polkuun omilla Smartum-verkkopalvelun tunnuksillasi.

Kirjautuminen Polkuun Smartum-tunnuksilla
  1. Etsi haluamasi liikuntapaikka Polku-sovelluksesta. Valitse tuote, jonka haluat ostaa. Jos tuotetta ei löydy listalta, klikkaa painiketta "Smartum avoin maksu".smartumsaldoopenpayment-stage-2-for-blog1.png
  2. Kirjoita halutessasi viesti liikuntapaikalle, syötä sitten ostoksesi hinta. Jos et tiedä tuotteen hintaa etukäteen, suosittelemme että suoritat maksun vasta paikan päällä.

    png-openpayments-blogposta-stage-3-image.png
  3. Kun olet vahvistanut maksun, saat maksusuorituksesta kuitin niin sovellukseen kuin sähköpostiisi. Löydät kuitin sovelluksen osiosta "passit". Passeissa puolestaan on kategoria "maksut", josta näet kaikki Smartum Saldo -ostoksesi. Nyt sinun täytyy ainoastaan löytää tiesi oikealle liikuntapaikalle. Kun saavut paikan päälle, näytä passi henkilökunnalle ja aktivoi se klikkaamalla “Paina ja näytä henkilökunnalle”.
     

open-payment-blogpost-pass-with-button


 

open-payment-blogpost-pass-with-timer

Täysin ilmainen Polku toimii sekä web-selaimella että iOS-sovelluksessa.

Siirry Smartumin POLKU -sovellukseen tästä.

Oletko Smartum-liikuntapaikka? Kirjaudu Polkuun täällä.

Lue myös nämä