Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Oletko jo matkalla hyvään kuntoon?

KKI:n Matka hyvään kuntoon kiertää Suomea

Omaan kuntoon on nyt helppo vaikuttaa. Elokuussa Suomea alkaa kiertää rekka, jossa voi testauttaa oman, tai vaikka koko työyhteisön, kunnon. Testi tehdään hikoilematta, ja mukaan saa testikoosteen sekä asiantuntijoiden palautteen.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman Matka hyvään kuntoon -kampanja kannustaa työikäisiä arkiaktiivisuuteen ja terveellisiin ruokailutottumuksiin. Kampanjan kärkenä Suomea kiertää rekkakiertue, joka vierailee syksyllä 2016 ja keväällä 2017 kaikissa maakunnissa.

Testaa itsesi hikoilematta

Maksuttomat kehon kuntoindeksi -testit tehdään lämpimissä rekan sisätiloissa, hikoilematta. Mukaan voi näin lähteä vaikka (jakku)puku päällä kesken työpäivän. 

Aloita matka hyvään kuntoon, ilmoittaudu testiin!

Katso rekan kiertueaikataulu ja ilmoittaudu mukaan! Tai kerää työpaikaltanne porukka testeihin ja hakemaan vinkkejä liikuntaan, ravintoon ja työpäivän aikaiseen fyysiseen aktiivisuuteen.

Varaa testiaika Matka hyvään kuntoon -kampanjasivulla.

Matka hyvään kuntoon -kampanjan järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma. Mukana kampanjassa ovat eläkevakuutusyhtiöt Elo, Etera, Keva ja Mela sekä Suomen Yrittäjät, Työelämä 2020 -hanke, Liikunnan aluejärjestöt ja Smartum.

Lue myös nämä