Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Palaudutko riittävästi päivän rasituksista?

Tietyin väliajoin on hyvä tsekata oma jaksaminen ja nähdä faktatietoon perustuen missä mennään. Oli kiva nähdä tarkasti, miltä oma tekeminen näyttää. Keikka on kova urheilusuoritus. Tämä on Firstbeat Hyvinvointianalyysin mukaan tosi rajua hommaa.

- Lauri Tähkä

Nyt sinäkin voit testata, miten voit! Smartum Stage ja Firstbeat tarjoavat 3 päivän mittaukseen perustuvan hyvinvointianalyysin Stagen lukijoille -25% alennuksella. Testaa itsesi tai hanki lahjaksi lähipiirillesi.

Stressi on luonnollinen osa elämää ja normaali reaktio arjen haasteisiin. Parhaimmillaan se voi olla hyödyllinen ja eteenpäin vievä voima, joka auttaa toimimaan tehokkaasti. Mutta pitkään jatkuvana stressi voi olla voimakasta ja kuluttavaa. Päivittäisen kuormituksen vastapainoksi kehosi tarvitsee riittävää palautumista. Onneksi on olemassa keinoja tunnistaa, kuinka ladata akkuja ja saada enemmän energiaa arkeen.

Firstbeat hyvinvointianalyysi: Hallitse stressiä. Palaudu paremmin. Liiku oikein.

Vaikka luulet, että sä nukut ja palaudut ja rentoudut, se ei välttämättä ole niin. Firstbeatin palautteessa tuli hyviä vinkkejä siitä, että päivässä pitäisi ottaa niitä rentoutumishetkiä itselleen, jotta oikeasti palautuisit stressistä.

- Martina Aitolehti

Ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen perustuva Firstbeatin Hyvinvointianalyysi yhdistää sykeanalyysin ja arjen tapahtumat.

  • Näet, miten kehosi todella palautuu päivän kuormituksesta
  • Saat arvion unesi laadusta ja riittävyydestä.
  • Tunnistat päiväsi stressipiikit ja opit, miten hallitset stressiä paremmin.

Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Löydä tasapaino työn, vapaa-ajan ja levon välille!

Firstbeat antaa urheilijalle työkalun huolehtia omasta kunnosta ja palautumisesta. Kuten urheilussa, myös työelämässä on tärkeää ymmärtää mitä tapahtuu itse suorituksen ulkopuolella. Ihmisessä on voimavarat!

- Erkka Westerlund, Jokerit

Firstbeat Hyvinvointianalyysi sisältää

  • 3 vuorokauden sykevälimittauksen Firstbeat Bodyguard2 -mittalaitteella
  • Henkilökohtaisen raportin
  • Hyvinvointiasiantuntijan palautteen henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseksi

Smartum Stagen ja Firstbeatin yhteistyötarjous: Henkilökohtainen Firstbeat Hyvinvointianalyysi -25% alennuksella hintaan 150€ (normaali 200€). 

Itselle, lähipiirille tai vaikka lahjaksi ystävälle tai puolisolle.

Klikkaa ja osta analyysisi Firstbeat-kaupasta.

Lue myös nämä