Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Personal Training ei ole vain himotreenajien juttu

Personal Training sopii kaikille

Personal Training (suom. omavalmennus) on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Personal Trainerin kanssa treenaamiseen liittyy kuitenkin monia myyttejä. Elixian Personal Trainerit päättivät murtaa näistä 5 yleisintä.

1. Uskomus: Vain hyväkuntoiset ja paljon harjoittelevat käyttävät Personal Traineria

Totuus: Kaikissa harjoitteluvaiheissa olevat henkilöt käyttävät Personal Traineria. Personal Trainer sopii yhtä hyvin niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin harjoittelijalle. Personal Trainer sovittaa tuntien sisällön ja harjoitukset asiakkaan oman kokemustason ja kykyjen mukaan ja auttaa etenemään tavoitteissa, olipa lähtötilanne mikä tahansa.

2. Uskomus: Vain rikkailla henkilöillä on varaa Personal Traineriin

Totuus: Personal Trainerin käyttäminen ei ole halpaa, mutta ei välttämättä kallistakaan, sillä tarjonta on monipuolista. Esimerkiksi Elixiassa voi valita lyhyemmät tunnit, duo-/ryhmätunnit ja omavalmennuksen määrän. Personal Trainer auttaa Sinua parantamaan terveyttäsi, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

3. Uskomus: Personal Trainer ei ole oikea ammatti eikä siihen vaadita mitään koulutusta

Totuus: Personal Trainerin ammatti on kehittynyt paljon viime vuosina ja Elixiassa yhä useammat omavalmentajat toimivat ammatissaan kokopäiväisesti. Palveluksessamme on ainoastaan Personal Trainereita, joilla on laadukas koulutus, ja koulutamme ja opastamme heitä jatkuvasti, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista opastusta oman alansa asiantuntijoilta.

4. Uskomus: Personal Trainerin ainoa tehtävä on käskyttää harjoittelemaan kovemmin

Totuus: Personal Trainerit eivät käytä armeijatyylistä käskyttämistä. Tavoite on motivoida asiakasta, ja Elixiassa uskomme sen onnistuvan parhaiten vuorovaikutuksen kautta. Monen Personal Trainerin ja asiakkaan välille kehittyy mentorisuhde, jossa asiakasta autetaan saavuttamaan harjoitteluun, terveyteen ja elämään yleisesti liittyvät tavoitteet.

5. Uskomus: Personal Trainerista on hyötyä vain silloin, jos haluan kasvattaa lihaksia

Totuus: Ihanteet muuttuvat, ja kehonrakentajan vartalo ei ole nykyään useimpien harjoittelijoiden toiveena. Elixiassa Personal Trainerit on koulutettu auttamaan jokaista asiakasta omien tavoitteiden saavuttamisessa ja asettamisessa. Trainerit antavat tarvittavaa opastusta, halusipa asiakas sitten pudottaa pari kiloa, pyrkiä irti heikoista puolistaan tai vain parantaa terveyttä ylipäänsä. Ja jos asiakas oikein kauniisti pyytää, toki autamme myös isojen lihasten kasvattamisessa.

Smartumeita voi käyttää ELIXIAn Personal Training -palveluihin.

Tutustu Elixian Personal Trainingiin
Elixia uudisti myös jäsenyytensä. Tästä linkistä voit kokeilla rakentaa räätälöidyn ELIXIA-jäsenyyden.

Juttu on alunperin julkaistu Elixia.fissä.

Lue myös nämä