Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Pohditko kesälahjaa? Tässä 10 hyvää syytä kiittää Smartum Smoothiella.

Smartum Smoothie on hyvä kesälahja.

Smartum Smoothie sopii niin kiittämiseen, palkitsemiseen kuin kesälahjaksi työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Listasimme 10 syytä, miksi.

  1. Helppous. Smoothie-setelin voi helposti vaikka postittaa saajalleen. Seteleiden tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa. Klikkaa vain alla olevaa linkkiä, ilmoita yhteystietosi ja haluamasi vihkojen määrä.
  2. Vastuullisuus ja vihreät arvot. Useimmat meistä omistavat jo kaikkea, ja turhaa tavaraa on jo tarpeeksi.
  3. Erottautuminen. Smartum Smoothie on taatusti erilainen ja erottuva tapa kiittää
  4. Hyvinvoinnin edistäminen. Jungle Juice Barin smoothiet ovat huipputerveellisiä. Jo yhdestä smoothiesta saa melkein päivittäisen tarpeen hedelmiä, marjoja ja kasviksia.
  5. Herkullisuus ja tuoreus. Jungle Juice Barin smoothiet vievät kielen mennessään ja ilahduttavat aidosti vastaanottajaansa. Ne ovat käsityötä: smoothiet valmistetaan paikan päällä asiakkaan tilauksesta.
  6. Edullisuus. Smartum Smoothie -seteli maksaa 5,50 euroa. Seteleitä tilataan 10 kappaleen erissä.
  7. Verkosto. Smartum Smoothie -setelillä voi ostaa smoothien kaikista Jungle Juice Bar -toimipisteistä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Raisiossa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Oulussa.
  8. Monipuolisuus. Kesälahjan lisäksi setelillä on useita käyttötapoja. Sillä voi hyvittää vaikkapa tyytymätöntä asiakasta tai esimies voi kiittää ja kannustaa tiimiänsä hyvästä suorituksesta.
  9. Kotimaisuus ja perheyrittäjyys. Sekä Smartum että Jungle Juice Bar ovat kotimaisia perheyrityksiä - suositaan yhdessä suomalaisia palveluja!
  10. Vähennyskelpoisuus yrityksen verotuksessa. Koska kyseessä on arvoltaan vähäinen mainos- tai henkilökuntalahja, kulut ovat vähennyskelpoisia yhtiön verotuksessa.
Smartum Smoothie sopii myös palaveritarjoiluksi.

Smartum Smoothie -seteli maksaa 5,50 euroa. Seteleitä tilataan 10 kappaleen erissä. Hallinnointikulu on 10 euroa/tilaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 14%.

Setelit ovat voimassa vuoden 2017 loppuun.

Tilaa Smartum Smoothie -setelit palkitsemiseen

Lue myös nämä