Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Porraspäivissä askelletaan avaruuteen asti!

Porraspäiviä voi viettää sisällä ja ulkona

Valtakunnallisia Porraspäiviä vietetään tuttuun tapaan marraskuussa 6.–12.11.2017. Porraspäivät on maksuton, työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan. Kampanjan tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tänä vuonna Porraspäivissä on mukana Stairforce-mobiilisovellus, jonka avulla voit seurata porrasteluasi, askeltaa avaruuteen asti ja haastaa myös kaverit! Vetreytä siis jo jalkojasi ja lataa sovellus puhelimeesi.

Porraspäivien verkkosivuilta voi tulostaa valmiita materiaaleja, joita on kätevä kiinnittää esimerkiksi työpaikan portaiden ja hissien läheisyyteen. Materiaaleissa on mm. porraskannusteita sekä erilaisia työpäivän lomassa tehtäviä jumppia, joita voi hyödyntää kampanjaviikon jälkeenkin. Porraspäiviä voi toteuttaa monella tapaa, joten mikset ideoisi vaikka tempausta työpaikallesi – vain mielikuvitus on rajana!

Ilmoita työyhteisönne mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi. Jaa myös tunnelmia ja seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #porraspäivät.

Kampanjaa toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Lue myös nämä