Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

9 x sadepäivän menovinkki liikunta- ja kulttuurisetelillä

Älä anna sateen pilata päivääsi! Märkä ja vähän viileämpikin päivä muuttuu hauskaksi, kun suuntaat johonkin näistä yhdeksästä aktiviteetista. Ja mikä parasta, kaikkiin kohteisiin pääsee myös työnantajan tuella, liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

1. Rennosti leffassa

Kulttuurisetelillä leffaan

Elokuvat pyörivät ympäri vuoden, ja leffateatteri löytyy jo lähes joka mökkipitäjästäkin ympäri Suomen. Osta sarjalippu, niin ei haittaa, vaikka sade yrittäisi pilata useammankin päivän. Smartumit hyväksyvät leffateatterit löytyvät käyttökohdehausta.

2. Helletakuu Hot Joogassa

Hellettä ei tarvitse hakea Välimeren rannoilta, riittää kun matkaat lähimmälle joogastudiolle. Hot Joogassa tuntien lämpötila on +30-38 asteen välillä. Aito ja alkuperäinen Hot Jooga rantautui Suomeen Yoga Nordicin kautta, ja nykyisin kuumassa voi joogata aina Levin KuruYogaa myöten.

3. Matkakohteeksi trampoliinipuisto

Kun hyisevään järveen ei enää tee mieli hypätä, hyppimään pääsee trampoliinipuistossa. Lähes sadan trampoliinin puiston, Rush Helsingin, lisäksi pomppupaikkoja löytyy ainakin Vantaalta, Jyväskylästä, Lahdesta, Tampereelta ja Joensuusta.

4. Helsinki-sightseeingia säällä kuin säällä

Sadepäivä Flytour Helsingissä kulttuurisetelillä

Pilasiko sade kauan odotetun matkan pääkaupunkiin? Ei hätää, tärkeimmät nähtävyydet voi kokea kuivin jaloin kymmenessä minuutissa! Flytour Helsinki kuljettaa katsojan uusimmalla 4D-tekniikalla kymmenessä minuutissa läpi Helsingin pääkohteiden.

5. Museo moneen makuun

Museot ovat auki läpi vuoden, säästä riippumatta. Miksei viikonloppumatkaa voisi suunnitella vaikka museoiden mukaan. Ja Museokortilla sisäänpääsykin hoituu huolettomasti. Vuoden Museokortin voi ostaa kulttuuriseteleillä, sähköisellä kulttuurisetelillä (Smartum Saldolla) jopa suoraan verkosta.

6. Heurekassa oivaltava sadepäivä

Kulttuurisetelillä sadepäivän viettoon Heurekaan

Milloin viimeksi kävit Heurekassa? Tiedepuistossa riittää koettavaa myös meille aikuisille vaikka useammallekin päivälle. Jos säätiedotus näyttää uhkaavalta, harkitse vuosikortin ostamista; vain hieman yli kaksinkertainen pääsylipun hinta oikeuttaa rajattomaan oivaltamiseen ja planetaariokäynteihin kokonaisen vuoden ajan.

7. Keilat kaatumaan

Keilaradalla vierähtää helposti tunti tai pari perheen tai ystävien kesken. Liikuntaseteleillä voi maksaa keilaradan lisäksi nykyisin myös kenkävuokran. Ja vaihtoehtojahan keilapaikoiksi löytyy pilvin pimein.

8. Hiki pintaan kuntosalilla

Kuntosalilla hiki löytyy liikuntasetelillä sadepäivänäkin

Kun sade vihmoo, lämpö löytyy taatusti kuntosalilta. Jos oikein viluttaa, lisälämpöä saa treenin jälkeen saunasta, joita useat salit jo tarjoavat. 

9. Pakopeliin sadetta pakoon

Huonepakopeli kulttuurisetelillä tuo iloa sadepäivään

Huonepakopelissä pääset ainakin sadetta pakoon, nokkeluutesi ja tiimityöskentely ratkaisevat, pääsetkö myös huoneesta pakoon. Kerää perhe tai ystävät tiimiksi ja testaa ongelmanratkaisutaitonne. Lähin pakopeli löytyy käyttökohdehausta.

Eihän se sade niin pahasta olekaan. Elämyksiä säällä kuin säällä!

Lue myös nämä