Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartum ja RunFest yhteistyössä: ilmoittaudu tarjoushintaan hyväntuuliseen tapahtumaan!

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää jokaiselle sopivan joukkueliikunnan, piknikin, musiikin, puistomiljöön ja hauskan yhdessäolon. Ilmoita joukkue viimeistään 22.4. kampanjahintaan 200 euroa.

Suomessa RunFestit järjestetään seuraavasti:

  • Turku 8.6.
  • Tampere 24.8.
  • Helsinki 31.8
  • Oulu 7.9.

Ihan kaikki voivat osallistua - tyyli on vapaa!

After work -henkiseen tapahtumaan sisältyy rento jokaiselle ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopiva 5 x 4,2 kilometrin puolimaratonviesti ja ilontäyteinen piknikjuhla. Iltaa vietetään rennosti urheiluvaatteissa.

Joukkueessa voi olla mukana (enintään) viisi henkilöä. Joukkueen jäsenistä kukin kävelee tai juoksee vähintään yhden 4,2 kilometrin kierroksen. Vauhdin saa valita vapaasti ja matkan saa taittaa perinteisesti vuorotellen viestinä, mutta halutessaan myös pareittain tai koko joukkue yhdessä.

Kaikki voivat osallistua RunFestiin.

Ilmoittaudu edullisella kampanjahinnalla!

Ilmoita työyhteisöstänne yksi tai useampi max. viiden hengen joukkue kampanjahinnalla 200 euroa (normaali 300 euroa) viimeistään 22.4. Joukkueen jäseniä ei tarvitse nimetä; voit kerätä porukan rauhassa vielä ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittaudu sivulla www.runfest.fi -> valitse paikkakunta, johon ilmoittaudut-> klikkaa palkkia "Ilmoittaudu mukaan". Saadaksesi hintaedun kirjoita lomakkeen alussa "yhteistyötahon koodiksi" Smartum17.

Hyväntekeväisyyttä ja tukea urheiluseuratoimintaan

RunFest-tapahtumaan liittyy hyväntekeväisyysteema. Jokaisen RunFestiin osallistuvan joukkueen liikkumasta kilometrimäärästä (5 x 4,2 km) lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan vähintään euro / kilometri.

Tervetuloa Smartumin mukana hyväntuuliseen RunFestiin! Me smartumlaiset olemme mukana jo kolmatta kertaa, ja joka vuosi osallistujamäärämme vain kasvaa.

Täältä löydät lisää smartumlaisten tunnelmia Runfestistä!

RunFest on hauskaa yhdessäoloa - katso vaikka video!

Lue lisää Runfestin sivuilta ja ilmoita joukkueenne jo tänään! 

Lue myös nämä