Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartum ja RunFest yhteistyössä: osallistu RunFestiin tarjoushinnalla!

RunFest

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää jokaiselle ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopivan joukkueliikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja hauskan yhdessäolon puistoon rakentuvassa RunFest-kylässä.

RunFestit järjestetään tänä vuonna torstai-iltaisin seuraavasti:

  • Turku 14.6.2018
  • Tampere 23.8.2018
  • Helsinki 30.8.2018
  • Oulu 6.9.2018

Kuka tahansa voi osallistua, lähde reippaasti mukaan!

RunFestin liikuntaosuus on viiden hengen joukkueena suoritettava 5×4,2 km:n kierros kaupungin kauneimmilla paikoilla. Jokainen joukkueen jäsen kiertää kävellen tai juosten vähintään yhden kierroksen, mutta enemmänkin saa liikkua – vaikka koko puolimaratonin. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni työyhteisöstä mukaan ja nauttimaan liikunnasta.

RunFest

Ilmoittaudu edullisella tarjoushinnalla!

Smartum tarjoaa RunFestiin ilmoittautuville kumppaneilleen tarjoushinnan 200 € (+ alv. 10%) / viiden henkilön joukkue (normaalihinta 300 €). Tarjoushinta on voimassa 31.5.2018 saakka käyttämällä koodia smartum. Kupongin koodin voi syöttää joukkueen yhteyshenkilön yhteystietojen syöttämisen jälkeen kohtaan ”Käytä kuponki”. Lue lisää ja ilmoittaudu www.runfest.fi -> paikkakunta, johon ilmoittaudut-> ilmoittaudu mukaan. Joukkueen jäseniä ei tarvitse nimetä, eli porukan voi kerätä rauhassa vielä ilmoittautumisen jälkeen.

RunFest tekee hyvää

RunFestin missio on edistää yksilön, yrityksen ja yhteisön hyvinvointia ja kerätä samalla varoja hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan. Jokaisen RunFestiin osallistuvan joukkueen liikkumasta kilometrimäärästä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan vähintään euro per kilometri.

Tervetuloa Smartumin mukana iloiseen RunFestiin! Me smartumlaiset olemme mukana jo neljättä kertaa, ja joka vuosi osallistujamäärämme vain kasvaa kasvamistaan, loistavaa!

P.S. RunFest-osallistumisen voit tietysti maksaa myös Smartum Saldolla. Katso ohjeet täältä!

Lue myös nämä