Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartum lajitestaus - sisäsurffaus

Moona kävi testaamassa sisäsurffausta Smartum-verkoston Sirius Sportissa. Video paljastaa, kuinka surffaus sisäoloissa sujui.

Kokeilitko sisäsurffausta ensimmäistä kertaa?

Kyllä kokeilin. Normaalia surffausta on tullut testattua pari kertaa, lautailua ei koskaan (suuresta surffaustaustani ei ollut kylläkään hyötyä tässä lajissa).

Mikä lajissa oli hauskinta?

Ohjaaja neuvoi vaiheittain lajia, joten huomaamatta sitä kehittyi hurjan nopeasti tunnin aikana. Virran mukaan joutuminen oli yllättävän hauskaa, ja ainut ongelma taisi olla se, että nauraessa vettä meni suuhun.

Mikä sisäsurffauksessa oli haastavinta?

Haastavinta oli alkuun uskaltaa mennä radalla, koska rata näytti kovalta ja muiden kaatumiset hurjilta. Onneksi ensimmäisen kaatumisen jälkeen ymmärsin, ettei se niin paha olekaan. Ensimmäinen kerta seisaaltaan oli myös aika haastavaa, kun virta meinasi viedä mukanaan koko ajan.

Millaiset fiilikset kokemuksesta jäivät?

Mahtavat fiilikset! Olisi kiva mennä uudestaan ja jatkaa opettelua siitä mihin jäi.

Suosittelisitko sisäsurffausta muille?

Suosittelen ehdottomasti. Aiempaa taustaa lautailulajeista ei vaadita vaan jokaiselle löytyy oma tyyli. Laji näyttää pelottavammalta kuin se todellisuudessa on. Ohjaus Siriuksessa oli korkeatasoista.

Voisiko lajista tulla vakioharrastuksesi?

Ehkä, jos paikka olisi Helsingissä. Nyt välimatka Pyhtäälle on liian pitkä säännölliseen käymiseen, mutta pari kertaa vuodessa voisin hyvinkin käydä.

Lisää lajitestausvideoita löytyy Smartumin YouTube-kanavalta.

Lue myös nämä