Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartum Saldo -verkkomaksu siirtyi Smartum Polkuun

Tuttu Smartum Saldo -verkkomaksu sai toivottuja ominaisuuksia, kun liikuntapaikkojen osalta maksut siirtyivät Smartumin viralliseen Polku-liikuntasovellukseen. Periaatteiltaan verkkomaksu toimii kuten perinteinen tilisiirto; siirrät Smartum Saldo -tililtäsi saldoa liikuntapaikan Smartum-tilille. Smartum Polku -palvelun ansiosta maksu on nykyistä helpompi esittää palveluntuottajalle.

Näin teet Smartum Saldo -verkkomaksun

  • Etsi haluamasi liikuntapaikka Smartum-käyttökohdehausta
  • Jos paikassa voi maksaa verkkomaksulla, näet haussa vihreän ”Verkkomaksu tälle toimipisteelle” -palkin. Klikkaa sitä. Sinut ohjataan Smartum Polku -palveluun, jossa maksu tehdään.
  • Kirjaudu Smartum Polkuun oranssista palkista omilla Smartum-verkkopalvelun tunnuksillasi. Kirjoita halutessasi viesti, joka välittyy maksun mukana liikuntapaikalle. Syötä hinta ja vahvista maksu.
  • Saat sähköpostiisi tositteen maksusta. Myös liikuntapaikka saa viestin maksustasi.
  • Löydät maksusuorituksen Smartum Polusta kohdasta ”ostetut”. Esitä maksutosite henkilökunnalle liikuntapaikkaan saapuessasi ja kuittaa maksu käytetyksi. Myös liikuntapaikka on saanut tiedon maksustasi sähköpostitse ja voi näin todentaa maksun suoritetuksi.

Aluksi Smartum Polussa tehdään vain liikuntapaikoille suunnatut verkkomaksut. Kulttuuripaikkojen verkkomaksut säilyvät ennallaan.

Saldon ja oman rahan yhdistäminen

Osa liikuntapaikoista on tehnyt Smartum Polkuun valmiita verkkomaksutuotteita. Jos saldosi ei riitä koko summan maksamiseen, voit maksaa osan tuotteesta saldolla ja osan maksukortillasi. Löydät avoimet tuotteet, kun haet haluamaasi liikuntapaikkaa suoraan Smartum Polun hausta

Katso vielä kuvalliset ohjeet Smartum Polussa tehtävistä saldo-maksuista.

Lue myös nämä