Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartum Stage kannustaa voimaan hyvin

Smartum Stagesta virtaa työntekijöille
Kuva: 123RF

Vinkkejä, linkkejä, blogeja, asiaa, kilpailuja, kuvia ja huvia. Tätä kaikkea on uusi Smartum Stage, sivusto, josta työntekijät löytävät parhaat vinkit arjen hyvään oloon.

MIKSI Smartum Stage

Smartum Stage syntyi halusta auttaa ihan tuiki tavallisia ihmisiä löytämään energiaa omaan arkeensa. Vinkkaamalla Stagesta työntekijöille vinkkaat heitä löytämään parhaat tarinat, vinkit ja linkit, jotka innostavat ja kannustavat voimaan hyvin. Täällä kohtaavat niin aidot kokemukset kuin suuret unelmat, asiantuntijoiden kannustukset ja tavallisen tallaajan oivallukset. Työntekijät saavat myös konkreettista hyötyä, kun liikunta-, kulttuuri- ja lounaspaikat tuovat Stageen tarjouksiaan. Yhteistä tekijöille ja tekemiselle on aito intohimo voida hyvin.

KENELLE

Stage on kaikille, jotka hakevat ajatuksia energiseen elämään. Stagessa voi seurata sivusta, seikkailla, tutkailla tai jopa nousta itse lavalle; haemme säännöllisesti mukaan uusia Stage-bloggaajia jakamaan omaa esimerkkiään.

Tutustu Stagen tarinoihin, laita hyvä olo kiertämään ja välitä viestiä Stagesta työyhteisössänne! Voit aloittaa vaikkapa kannustamalla työntekijät jahtaamaan miljoonaa yhdessä liikuttua kilometriä!

Stagessa tavataan!

Lue myös nämä