Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Smartumeilla Ticketmasterin tapahtumat - nyt kätevästi Makuunista

Smartumeilla liput Ticketmasterin tapahtumiin

Smartumeilla voit ostaa liput Ticketmasterin tapahtumiin kaikista Makuuneista, jotka myyvät Ticketmasterin lippuja. Makuunit ottavat vastaan sekä 5 euron Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä että Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Katso lähin Makuuni-lipunmyyntipisteesi Smartum-käyttökohdehausta.

Tapahtumia joka makuun

Ticketmaster on Suomen suurin lipunvälittäjä ja sen verkkokaupassa on jatkuvasti tuhansia huipputapahtumia, joihin voit hyödyntää smartumeita. Kevään upeassa tapahtumatarjonnassa komeilevat muun muassa Haloo Helsinki!, Robbie Williams, Guns N' Roses, Robin, Apulanta, Cirque de Soleil, Jääkiekon liigaottelut sekä paljon, paljon muuta. Katso koko tarjonta osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Näin lunastat liput smartumeilla

Varaa liput Ticketmasterin puhelinpalvelusta ja lunasta ne

Smartumeilla voit maksaa oman lippusi kokonaan tai osan hinnasta.

Katso Ticketmasterin tapahtumatarjonta

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja vuodesta 2016 alkaen se on toiminut nimellä Ticketmaster Suomi. Yritys kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.

Lue myös nämä