Klikkaa Smartumin sivustolle Top bar icon Top bar logo
Hyvinvointi

Astu Stageen

Aitoa asiaa hyvinvoinnista. Seuraa, osallistu, innostu, bloggaa ja rokkaa. Tarkkaile katsomosta tai nouse itse lavalle!

Kevään kovimmat kokoontumisajot: Soittotaidottomien aikuisten bändileiri

Soittotaidottomien aikuisten bändileiri Otavan opistolla

Virkistyminen tai uuden harrastuksen löytäminen ei ole tarjonnasta kiinni; Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia tapoja löytää energiaa arkeen. Otavan Opiston Soittotaidottomien aikuisten bändileiristä kehkeytyikin kevään kovimmat kokoontumisajot, joissa kaikki starttasivat samalta viivalta. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

"Kahdeksan rohkeaa aikuista toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja hyppäsi musiikin maailmaan. Suoraan syvään päähän - ja osa ihan kylmiltään", kertoo opiston koulutussihteeri Heli Auvinen. "Viikonlopun aikana bändileirillä tutustuttiiin bändisoittimiin ja bändisoittamiseen ammattimuusikon opastuksella, harjoiteltiin, harjoiteltiin ja harjoiteltiin. Sitten jo soitettiin yhdessä", Auvinen jatkaa. Bändileirin keikkatunnelmiin voi virittäytyä Länsi-Savon tuottaman videon välityksellä. Koko artikkeli bändileirin tunnelmista löytyy täältä.

Eikä toiminta Otavan Opistolla lopu kesälläkään. "Opistolla kesät ovat aina virkistäytymisen ja hyvinvoinnin aikaa. Tänä kesänä tarjolla on niin rummunsoittoa, kukkien sidontaa, hopeakoruja, sukututkimusta, jazzia, omaelämänkerrallista kirjoittamista kuin lempeää kiinalaista taiji-voimistelua vehreässä puistossa", Auvinen vinkkaa.

Otavan Opiston kesän kurssitarjonta löytyy osoitteesta otavanopisto.fi. Smartumit käyvät kurssimaksuna myös lukuisissa muissa Suomen kansanopistoissa niin liikunta- kuin kulttuurikursseihin. Kaikki opistot löytyvät käyttökohdehausta.

Lue myös nämä